fredag 4 mars 2011

äppelblom


bild från sköna hem
Återigen helg och fredag, gaah vad skönt! en seg vecka som fick en slutspurt igår. Tänkte ta in lite äppelkvistar och försöka få dem i blom. Förra året ville de inte riktigt slå ut här inne men ska göra ett nytt försök i år. Det blir ju verkligen en försmak på våren men vackra kvistar. Annars ska vi försöka få till att klippa lite äppelträd och förhoppningsvis med hjälp av svärfar, blink blink..

ovan bild från dixie.se
Hittade den här bilden och med rådande elräkningar önskar jag att vi trots allt satt in en snygg kassett i öppna spisen på nedervåningen. Det här är ju så snyggt när man ser elden från flera håll, och man 'störs' verkligen inte av att det är lite glas emellan.
Önskar er en finfin helg!! xx

3 kommentarer:

meenal @ maison marigold sa...

Lovely images, Camilla! thanks to the google translator I can read your lovely blog...its not the best translation but its not too bad either. I hope you will stop by my blog someday ...have a great weekend!! xx meenal

BBQ VILLAGE sa...

Mysig öppen spis, synd är bara att med glas måste man göra rent ganska ofta efter som det blir svart av all sot (vi har ju det själva). Lycka till med äppelblommen i år ;)

Kram F

Anonym sa...

Fint : ) kram från Hjo