catch the day


bild från day home
Det var länge sedan jag kände mig så arg, besviken och uppgiven. Ledsamt på något sätt när man inser att en person inte är den man trodde. Men dagen upplyftes av en kär vän, vi njöt av höstens finaste sida.


Är verkligen sugen på att sjunka ner i biofåtöljen och kolla in ovan film, gillar ju sköna Julia Roberts och Javier Bardem är en favvo. Nu soffmiddag. xx

Kommentarer

Nanna sa…
Skickar en stor kram! Gillar inte alls när det blir så. Det tar så jäkla mycket energi från en.

Den nya filmen med Julia Roberts är ju svenska Tuva Novotny också med :D
Usch vad tråkigt... man kan bara ta ansvar för sina egna handlingar och göra sitt allra bästa, andra får lov att bidra med sitt... Men tyvärr blir man ibland helt dränerad på energi. Trevligt dock med en film som kan lätta upp lite. Vill gärna se den, tack för tipset!

Kraaamiz aka
God morgon!
Så trist och ledsamt!
Filmen verkar mysig dock, ngt att njuta av i höstmörkret.
Önskar dig en riktigt fin helg!
Kram Anna T
Nettan sa…
Kram

Den filmen verkar underbar och jag har planerat att se den på söndag!

Hoppas att du får en fin helg!
Livsnjutaren sa…
Usch så trist,gör som jag sorterat bort de människor som suger ut all energi från dig. Hoppas du ändå får en skön helg. En film med Julia Roberts hade inte varit fel. Henne kan man inte se nog av.
Anonym sa…
Hej!
Jag hittade till din blogg för första gången. Fin blogg med mycket inspiration!

Själv är jag ingen bloggare, men besöker desto fler för att få inspiration. Vi är precis färdiga med renovering av kök och vardagsrum efter 4,5 månad (puh!).

Jag har nyss läst ut boken som var heeeelt underbar! Jag kan rekommendera den å det varmaste! Jag ska definitivt se filmen.

Hälsningar Katharina

Populära inlägg