onsdag 15 september 2010

blåa drömmar


Nu inreder vi och bäddar i svala nyanser av vitt och blått. Ovan från living etc och nedan senaste numret av Elle interör. Fräscht och krispigt fast personligen vill jag nog ha lite mer cozy och fluff fluff i sängen. Vårt sovrumsprojekt ligger just nu lite stiltje men blir ett höst och vinterprojekt. Vill bl a bygga en sänggavel och hitta en snygg tapet.

Ibland är det så fantastiskt skönt när det regnar. Idag har jag bara njutit av att fixa och dona här hemma medan det smattrat utanför fönstret. Har plockat och ställt undan mina mårbackor för vintern, flyttat runt lite mattor och fixat i fönstren. Nu bli det nattinatt, appropå sova. xx

9 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Jag gick också i tankar att bygga egen sänggavel innan. Letade gammal soffa som skulle användas. Men slutade med Mio-möblers Indo-huvud gavel. dock har inte min säng kommit hit till sambons hus ännu. Men snart slänger jag ut hans gamla skrutt och tar hit min nya sköna;) Ska styla sovrummet här så gott det går. Ha en underbar dag.

Henrietta sa...

I love this bedroom and the lamp is amazing.

Anni sa...

Vilket härligt hus ni verkar ha! Jättefint sovrum :)

Spana gärna in min inredningsblogg: http://mobler-inredning.blogspot.com/

Kram / Anni

Cecilia sa...

Oj va nyfiken jag blev på det här med sänggavel-bygge, jag är själv inne på att bygga en (har ändrat mig flera gånger om angående utseendet, men nu tror jag att jag kanske vet;-)) det hade varit väldigt kul att få se både skisser och själva byggandet samt det färdiga resultatet, -så klart!

Ni har ett fantastiskt vackert hem!

Kram i höstrusket

Cecilia

Tina sa...

Gillar det blå sovrummet. Mixen av olika mönster. Ser krispigt fräscht ut.
På tal om sänggavel. Jag och sambon har byggt en egen efter en annons från Lexington. Riktigt rustik av gammalt trä. Är väldigt unik och många undrar ju vart den är köpt:). Lycka till!

sandra sa...

Gillar den blå färgen!

Anonym sa...

Vad kul! Det blå sovrummet ser precis ut som vårt hemma. Har inte hittat någon sänggavel som jag gillar (förutom den underbara vita franska som ni köpte) och har istället tänkt att bygga en egen, men tills dess ser faktiskt vårt sovrum ut som på bilden och det verkar ju också funka..:)

Anonym sa...

När ert sovrumsprojekt lämnar stiltjen bakom sig kan jag tipsa om www.irmgaard.se som kan ge er lite inspiration på sovrumstextil.

Höst hälsning
Björn

Liv sa...

Vi hittade en jättefin sänggavel från Norrgavel i svartbetsad ek!