måndag 23 mars 2009

vårkänsla


Älskar kuddar, och som alltid ett väldigt enkelt sätt att byta ut efter årstiderna. De här från indiska skulle passa hur fint som helst i ett vitt somrigt rum med fladdrande skira gardiner. Sött och vackert. Har verkligen blivit nockad och längtar efter att vakna upp pigg och kry. Långvarigt det här. I helgen fick vi ett smakprov på våren med fågelkvitter, sköna temperaturer och grön backe. Nu återigen ett vintervitt narnia-landskap. Suck. Hoppas ni får en skön måndag!

10 kommentarer:

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Detsamma. Och Indiska har verkligen mycket fint! ;)

De Beaux Souvenirs sa...

I can't read swedish, but you're pictures are beautiful. A real pleasure !

Aratorps Lena sa...

Nej, men vad tråkigt! Är du fortfarande inte bra?! Hoppas du tar dig snart! Här nere i västerlandet har nog snön gett upp. Full vår, håller tummarna... Kram

Camilla at home sa...

Nå skal det bli herlig med vår ja! Ville bare si at det er alltid like inspirerende å besøke bloggen din:)Ønsker deg god bedring og en fin mandag!

Charlotta sa...

Vilken fin kudde, trodde först det var en muffinsform...är visst lite lätt insnöad i bak-världen...

Charlotta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Speja sa...

Söta kuddar. Gillar alltid det du plockar ut.

Karola sa...

Vackra...från härliga indiska...

Emma sa...

Hej!

Vill bara tipsa dig om att titta på Roomservicepremiären nu på onsdag den 25/3. Stjärnkocken Melker Andersson inreder ett kök och har valt Enamello Kitchen Front som stänkskydd. Ett väldigt spännande material som alternativ till kakel och glas.

Enamello är en skiva av glasemajl som kan vara 5 meter lång utan skarv (ingen mer fogsmuts här inte). Dessutom är den magnetbärande och går att skriva på (finns en massa coola tillbehör). En extra bonus är att Enamello passar bra för lightrenoveringar eftersom man kan montera den på befintligt kakel.

Nyfiken på att veta mer? Gå in på www.enamello.se och kom ihåg att kolla in Roomservice på onsdag!

mia sa...

Hejsan! Jag har precis lånat en bild av din postlåda för att blogga om den. Självklart har jag skrivit om dig och länkat osv men känns det fortf inte okej, snälla hojta så tar jag bort den direkt!

Stor kram Mia