tisdag 17 mars 2009

ikea favvo #2 - försommarFortsätter även denna vecka med temat ikea-favoriter. Den här vita nätta korgstolen ser grymt fin ut! Vi har liknande runt köksbordet fast mörka (ej ikea iof) som tyvärr inte går att få tag i mer. Men nu, alla som frågat mig, liknande fast vita kan som sagt inhandlas på det stora varuhuset. Tänk tillsammans med ett vitt slagbord eller ett rufft bockbord. Sen ett litet fårskinn i varje korgstol. Sen gillade jag den mjölkvita kannan. Fejkblommor har kommit tillbaka, sen kan man tycka vad man vill om det, men kanske dessa syrenkvistar piggar upp i väntan på den riktiga varan. Älskar fårskinn men det handlar jag inte hos ikea, tycker de ser billiga och konstgjorda ut. Hoppas ni har en härlig dag. xx Uppdatering: Insåg att korgstolen tyvärr var i konstrotting så den lämpar sig bäst för utomhusbruk. Hade gärna sett den i riktig rotting.

9 kommentarer:

C sa...

Som tack för en otroligt inspirationsgivande blogg har jag nominerat dig till en av mina topp tio blogg favoriter på Living Art & Interiors!

Adriana sa...

Ikea älskar när jag reser på semester, göra många shopping väska är full av olika saker som jag tar till min casa.Gosto mycket på grund av priset jämfört med Brasilien och relativt billigt. kyssar

Skattkammaren sa...

Kannan och korgstolen gillar jag. Har lite svårt för fejkblommor men jag kanske kan börja gilla dem :)

Marias Stil sa...

Ser inte ut som IKEA ens, särskilt inte korgstolen.

Mycket fint!

Kram

Useful Art sa...

Å tack för tipset, har letat vit korgstol men bara sett rottingfärgade på ikea förut. Ska åka o spana in den nån dag :)

/Sara

Wonderful sa...

Hej!
Jag var på IKEA idag och kollade in myggnätet som du tipsade om för ett litet tag sedan. Det var superfint. Rymligt med. Köpte inget eftersom vi inte har någon färdig uteplats ännu. Men kan varmt rekommendera det!
Vidare avundas jag dig som har läsare som lägger in kommentarer. Jag har många besökare men inga kommentarer, trots uppmaningar och önskemål om detta. Har du något tips till mig om hur jag kan få fart på ris och ros?
Mvh/
Wonderful

Lilla Fröken Bråttom sa...

Har spanat in korgstolen live och den var fin. Det var bara benen som såg lite klena ut, tycker jag i alla fall.
Kram A-S

marknadsstrategen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
sa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛