pastellig påsk
inspiration från country living.com
Känns som att påsken ligger sent i år, eller också är längtan efter våren alldeles för lång. Påsken känns på något sätt vårig. En skön högtid, inga måsten.. bara massa godsaker tillsammans med vänner och familj. Jag hoppas att min vän jouss (som hon brukar) kommer hem till oss från tyskland. Nu måste jag ut och skotta så mina kära kunder från skövde kommer upp till huset. xx

Kommentarer

purple area sa…
Härligt, har knappt börjat tänka på påsken, men här kommer man ju i stämning direkt.
Anci sa…
Hej !

Jag tycker att påsken känns avlägsen, men bilderna ger verkligen inspiration :)

Kram
P. sa…
Lovely.

Alfazema
Lilla My sa…
Åh, vilka fina och inspirerande påskbilder. Jag tycker, precis som du, att påsken är väldigt sen i år. Jag längtar efter att få påskpynta! Kanske att jag tjuvbörjar lite redan idag... :)

Lilla My
Susanne sa…
Vilka härliga inspirationsbilder - nu längtar jag till påsken och till att få ta fram pyntet och föra in våren i hemmet :)
Anonym sa…
Härligt med påskbilder, längtar efter att få ta fram mina fina påskägg i pastellfärger!
Kan du inte berätta någon gång hur du arbetar? Läste att det var kunder på väg till dig o då blev jag nyfiken :)
Ha det bra!
Mvh Anna
Vad dekoration fofa.Amei fler förslag av kanin ... Jag ser att detta år kommer att göra en nyckfull dekorationer med tips från mina vänner på bloggen.
Kyssar
Besök från Sköve låter trevligt. Mina kusiner kommer därifrån, släkt bor kvar. Vilka härliga bilder.

Kram Anne
Annas Lycka sa…
Vårkänslan har jag fått idag, solen krokus och snödroppar !! Underbart! Härlig blogg du verkar ha, ska kolla mig omkring lite nu . Ha det gott! Anna
Anonym sa…
Påsken är verkligen en skön högtid! Som du skrev: Befriat från julens alla måsten, men med lika god mat. Och med vår utanför dörren. (De orden kan jag möjligen få äta upp.) ;-)
Jess sa…
Beautiful!

Populära inlägg