leilas country living


Det är ingen nyhet att Leila får en alldeles egen tidning, som bl a Weronica skrivit om här. Men här har ni första utgåvan som finns i butik from 31 mars. Hade gärna sett ett lite mer ''mumsigare" omslag (såklart ser cupcakes mumsiga ut), men helheten. Lite tråkigt med den vita stora headern och lite platt med bara grönt runtom. Vad säger ni? Men förhoppningsvis är innehållet mer tilltalande. xx

Kommentarer

Maria sa…
Håller med, såg inte alls ut som jag tänkt mig. Ser omodern och inte alls "Leila".

Hoppas innehållet är bättre!
Anonym sa…
Jag håller helt och hållet med! Rent grafiskt är det ingen höjdare alls och Leila ser ut som en amerikansk hemmafru som de brukar göra i de värsta "Country-Living-tidningarna :). Mycket av lockelsen kring Leila bygger på det som finns runtomkring med styling och sammanhang. Här tycker jag inte att den känslan kommer fram. Jag hoppas att tidningen är snyggare som helhet!
Anonym sa…
Hittade hit från Weronica och vill gärna säga att Du har en jättefin blogg! Heja Dig!
jag tycker nog faktiskt också som du.
Men det kanske blir ändring:)
Kram Lallis
Mamman sa…
Ser lite fröpåseaktig ut vid första anblicken. Hoppas att innehållet slår rot iallafall ;)
Hej!
Jag har nog kikat in här tidigare. Om jag inte minns fel tipsade Spets och snor om din blogg, i tidernas begynnelse *fniss*. Eller är jag ute och cyklar..?

Ja, när du säger det. Magasinet ser rätt trist och intetsägade ut. Men jag ser verkligen fram emot att läsa innehållet!
Vad härligt hennes program var igår!!

Jättefin blogg!! Jag kommer tillbaka.
Kram Anna
Anonym sa…
Håller med , inte så mysig som hon är.
Tror nog den blir snyggare sen, hoppas iallafall
Anna sa…
Inte heller så imponerad av omslaget ser lite old fashion ut, men jag har illafall gått in på hennes hemsida och beställt två nummer till 40 % rabatt så passa på att gör det du också ;-) Kram Anna
Jag får nog säga tvärtom faktiskt, enkel och en riktigt snygg bild!

kram
Erika sa…
Nu samlar jag alla kommentraer jag hade tänkt skriva hos dig...ditt kök och ditt sovrum...lovely...riktigt snyggt. Tack för tipset om smyckena, ska önska mig av maken till trettioårs dagen om två veckor. Håller helt med dig om omslaget, men ser med spänning fram emot tidningen. Är nyfrälst i Leila sen jag införskaffade hennes bakbok och gjorde succè med min bakning. Har aldrig hänt förut, men nu vill jag baka mest hela tiden :-)

Kram
Skall bli spännande att se hur tidningen blir..

Kram anne
Anonym sa…
Håller med, känns väldigt tråkig och 'platt'. Har bestämt mig för att testa tidningen som jag hoppas har roligt innehåll trots tråkig framsida.
Anonym sa…
jag tror du skulle gilla min favorit blogg.
metrobloggen.se/falkman.
mycket välskriven och rolig.
Anonym sa…
är detta inte Sveriges nya Martha Stewart tror ni? Därav "tantigheten"
(Tack för din inspirerande blogg)
Lisa
Hejsan!
Fin blogg med intressanta bilder. Jag håller med om att Leilas tidning såg lite väl enkel ut. Annars gillar jag henne och hoppas att det blir mer intressant inne i tidningen.
Ha en trevlig helg!
Susanne
Vilka fina bilder i dit tidigare inlägg på ert kök! :) Sökte efter mörkt golv på google och hamnade på din blogg. Är sugen på något mörkt till vardagsrummet, vad har ni för golv i köket? Ha en trevlig helg!
/Ewa
Miss Marie sa…
tycker omslaget var ganska så roligt! står verkligen ut från alla andra livsstilsmagasin som finns på marknaden nu.
Du jag håller helt med, ett tråkigt omslag, ingen hit alls!! Hoppas nu innehåller är desto bättre, annars blir man ju besvikenm jag som tecknat prenumeration redan.
kramkram Malin
evajacko sa…
Loggan skulle haft ett lite fräckare typsnitt, ser f ö tilltalande ut
Anonym sa…
Fick första numret i brevlådan idag. Vilken flopp! Trodde först det var MedMera- tidningen som kom, layouten var ganska lik. Och innehållet höll väl ungefär samma gratistidningsnivå. Besviken är jag :(

Populära inlägg