bröllopsminnen


Jag har ju lovat att visa lite bilder från vårt ljuvliga bröllop ute i skärgården. Det blev ett litet kollage. Vigsel på klipporna. Alla fick varsin vit ballong i sidenband som släpptes ut i det fria när vigseln var klar. Vi hade tomtebloss där vi knytit fast namnlapparna för bordsplaceringen. Det var fantastiskt vackert när gästerna en efter en tände de små blossen under middagen. Bästa festtipset - 'tomtebloss', japp. Vita stenar och röda rönnbär smyckade bordet. All gäster fick en liten burk hemmagjord äppelmos från våran äppellund som en välkommsgåva. Min vackra vackra bröllopsbukett, vita fluffiga rosor. Mina supersnygga gråa skor från paul & joe. Jag bar en knälång, skir, sidenklänning från Stella McCartney, men beslutade att hålla den privat och utan bild här. Klicka gärna på bilden så ser ni större. Hoppas ni alla får en härlig helg! xx

Kommentarer

Åh så underbart vackert det lät! Jag älskar idén med ballongerna och tomteblossen! Nu blev jag ju om möjligt ännu mer giftassugen =)
Anna sa…
Oh ser helt härligt underbart ut. VI gifte oss också i år, i augusti kika gärna i min blogg där jag har massa bröllopsbilder. Ha en härlig helg, kramar Anna
Det låter helt perfekt! Ni hade nog tänkt på allt! Sen toppade ni med en underbar bröllpsresa!(jag har hängt med) =)

Kram Sanna
Pernilla sa…
Kul idé med äppelmosburkarna! Så fint allt ser ut!
Hej där fru Nylander ;o) Skitsnygga skor...men jag skulle inte klara av att gå i dem, har precis som Härenstam svårt att gå snyggt i ett par mjuka tofflor ens. Verkar ha varit ett fantastiskt fint bröllop som ni kan minnas med värme lång tid framöver. Ha en skön helg. Själv ska jag stressa målaren lite, hihi. Kram Petronella
Singelsussi sa…
Åh vad roligt att se bilder från den stora dagen. Ser fram emot att se fler när vi ses nästa gång. Kommer förbi när jag får tag på en bil. Fin lucia!

kram
Elin sa…
Ååååååh! Precis samma känsla önskar vi på vårt vinterbröllop i januari! Tack för tipset om tomtebloss *antecknar* Fler vintriga tips mottages mer än gärna!

kraam e
Anonym sa…
Snygga skor!
Cin sa…
Så härligt! Bra tips där också, de tar jag med mig till dagen D. :)
Kram Cin.
Linda sa…
Gratulerar!

Härligt foto collage du har satt i hop. Det blir så fint när man sätter i hop bilderna så där.

Vänligen Linda
vilken mysig idé att släppa loss ballonger :)
Vimsingen sa…
Låter fantastiskt trevigt och elegant arrangerat. Vackra bilder!
/Vimsingen
Synnerligen fascinerande! Här kommer ett annat intressant tips.

Läs hela SANNINGEN om mode- och superbloggaren MOGI här:

http://www.tyskungen.se

Jag lovar att du kommer dra på smilbanden åtminstone en gång.

/Tyskungen
Gud så underbart de lät :) dröjer nog tills de blir bröllop för min del. men ska försöka minnas de underbara ideerna :) får man låna bilden ? å dina tipps om ja länkar ?
kram nadja
dreamhouse sa…
nadja: ja det får du gärna!

alla: tack snälla! mitt bästa tips - överplanera inte. massa kram
Anonym sa…
Hej jag älskar din blogg men har kanske inte varit inne så flitigt den sista tiden.
Nu har jag börjat läsa lite tillbaka i tiden och hamnade på ert bröllop. Jag är så nyfiken och jag vet att det kanske är förmycket begärt. men kan du inte lägga upp lite fler bilder från ert bröllop. Din klänning tex.
jag gifte mig för 2,5 år sedan och det var den bästa dagen någonsin.
många kramar A

Populära inlägg