love-mapp


Om jag hittar en bild jag blir inspirerad av eller gillar så sparar jag den i min lilla speciella sk love-mapp. Det här är en sådan bild. Jag älskar den här öppna spisen som är belägen i köket. Den vill jag kopiera rakt av den dagen vi bygger ett nytt hus (haha.. jo vi kan tänka oss det). Då vill jag även ha en riktig gammal vedspis i köket. Tredje advent - det är ju helt galet vad fort det går. Lucia reflekterade jag inte ens över i år tyvärr..Men snart är det iaf julafton, och den missar vi inte. nattinatti. xx

Kommentarer

Kari sa…
Nydelig bilde! Et slikt kjøkken vil jeg også ha.
Ja jösses, vem skulle inte vilja ha det där köket...*suck* :)
Anonym sa…
En sådan mapp ska jag också göra ! Tycker att jag ofta hittar bilder på vackra hem.
Anonym sa…
Så vill jag också ha det
Anonym sa…
Verkligen fint kök! Ljust och härligt :-)
Helt enig!! Fantastisk flott peis!! Sååå koselig:)

Ha en fin uke!

Klem Anette
Nettan sa…
Ja åå vilket underbart kök! Skulle inte alls ha något emot att sitta där å mysa med frukosten!!
Kram Nettan
Anonym sa…
Var kommer denna bilden från? Vill gärna se mer.
Anonym sa…
Gillar också bilden! Härlig blogg!
dreamhouse sa…
bilden är från ett hus som var till försäljning på hemnet, så finns tyvärr inte kvar..xx
Eddan sa…
Vilket mysigt kök - där skulle man kunna sitta länge och värma sig!

Jag har massor med bilder som jag har sparat ner om utifall att jag någon dag vinner på Lotto ;-)!

Må så gott!

MVH Anette
Anonym sa…
Hihihi, det där med mapp känner jag igen... Sparar också ner alla bilder jag hittar på nätet, alltifrån bloggar och närbutiker, till en alldeles särskild mapp "inspirationsmappen"!!! Den älskar jag att bläddra igenom och få inspiration om och om igen!! Perfekt sätt att få alla bilder man hittar samlade på ett och samma ställe....

Go kväll, Jennie
Anonym sa…
I love this photo! I can just imagine cooking delicious meals by the fire in this large kitchen!
You have great photos on your blog! Wish I spoke Swedish so I knew what you were saying and commenting on with each post.
They are all lovely!
Anonym sa…
Hej!

Jättehärligt kök! Bra bild och en väldigt bra idé att lägga upp bilder på olika idéer som man hittar. Antingen kan man själv få användning av idén vid senare tillfälle eller inspirerar man någon annan.

Jag tror att många kommer att sätta igång och bygga om sitt kök nu när man kan göra ROT-avdrag. Därför har jag samlat en hel rad med tips och råd som jag hoppas kan vara till nytta när man ska bygga om ett kök.

Det vore kul om du tittar in på min webbsida www.byggaom.se Om du tror att den kan vara till glädje för dina bloggbesökare så vore jag glad om du vill skapa en länk dit. Jag tror att många kan ha nytta av de råd och tips som finns där.

Grattis till ditt fina hus! Och till det sätt på vilket du successivt beskrivit de olika stegen på din blogg. Bra gjort!

Hälsningar,

Holger Wästlund
sexy sa…
情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車

Populära inlägg