vintervitt new england
Här kommer fler inspirerande 'new england' hus. De blir extra vackra i vita vinterlandskap. Känns alltid som tagna ur en mysig amerikansk feel-good film. Man öppnar dörren och möts av den där jättestora familjen som har stickade mysiga tröjor på sig och spelar amerikansk fotboll på juldagen, typ. Idag är det en ljusare dag! Trots regn. xx

Kommentarer

luzt sa…
Hej.

Har följt din blogg med spänning och älskar verkligen din stil! Har fått otroligt mycket inspiration och tips under snart ett år.

Framför allt är det många internetbutiker som jag aldrig skulle hittat annars, men dessa är utspridda över alla blogginlägg, så finns det någon möjlighet att du skulle kunna samla dessa på ett ställe? Vill inte gå miste om dessa guldkorn, ta bara Par Courrier som ett mycket bra exempel, alldeles förälskad i deras sortiment.

Är nämligen på jakt efter ett bedlakanset i vit vintagestil och kom o tänka på just din blogg.

Kram Erik
dreamhouse sa…
hej erik! tusen tack, vad kul! jo absolut, ska göra en länklista över alla internetbutiker. Har faktiskt bara inte blivit av.. Men nu fick jag en spark i baken.

Hmm lakan, ska fundera.. ska det vara broderi?

kramkram
luzt sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
luzt sa…
Finns inte ord för att beskriva hur stark inspirationskälla din blogg är så ta åt dig ordentligt :)

Åh vad härligt! Ser starkt fram emot det!

Vad det gäller lakanen så är jag ute efter någonting som liknar detta http://www.wshome.com/whimgs/rk/images/p2/products/200849/0114/img59n.jpg
(Corner-Key Sateen Bedding från wshome.com) Med rätt så många kuddar och så ett vitt fårskin på kanten av sängen.

Målet är att skapa ett slags "vitt drömsovrum" (alla tips mottages gladligen), kikar även efter en ny sänggavel, för ska man göra om kan man liga gärna göra det ordentligt. En julklapp till mig själv. :)

Kram
Anonym sa…
vilket härligt hus! Helt i min smak!

Populära inlägg