torsdag 9 juni 2016

poolen?


Hur går det med poolen då? jo mkt längre än på bilderna, ni som följer mig på instagram har ju säkert sätt @dreamhousecammy. Jag försöker hitta tid till uppdateringar mellan allt annat som hör juni till, för jaaa nu har vi juni. Älskar juni, allt det vackra blommar, dofterna, det krispigt gröna som omger..

Nu har faktiskt Pool Johan varit här och svetsat liner, och jag har bilder. Ni ska få se. Vi har fyllt poolen 40 cm, det gör man för att sträcka ut duken. Nu ska vi få klart det sista bak på däcket, så att vi kan lägga ner skenorna till pooltaket. Sen, fyller vi på och sätter igång den. Nästa helg har vi 5 års kalas så då ska den vara igång! 

Jag funkar ju så, att så fort en yta är klar är jag där och inreder och piffar.. kan inte bara bo i en byggarbetsplats, utan man måste ju njuta på vägen.. och det gör vi...När jag skriver vi, menar jag såklart min älskade man, det är han som bygger allt. Vi har tagit hjälp av elektriker, och Pool Johan då. Annars är det enbart hans förtjänst. Jag städar vår lilla byggarbetsplats, plockar brädstumpar, soppar, sköter markservice, klipper gräs och vattnar. NU räknar vi ner.

Imorgon en stor dag, skolavslutning! och efter sommaren början vår stora lilla tjej 1b.

kram camxx 

1 kommentar:

Annika sa...

Låter underbart! Bara genom att njuta kommer man långt. Ha en fin avslutning.