fredag 10 juni 2016

Altanbygge och poolen

Första delen klar, det ska upp räcke hela vägen rakt fram, sen skall allt få sig en omgång färg. Där parasollet nu står har vi nu en soffgrupp. Här har vi morgonsol som sen sträcker sig över hela dagen. 
Soldäcket löper runt hela poolen, och här till höger har vi nu våra solstolar med parasoll. Här kommer även vår utbyggnad, dvs en husvägg möta däcket. Kommer bli en fin inramning.
 Där grillen och allt bråte står, där blir utbyggnaden.
Stommen byggs mot berget och sen trädäck. 
Poolen har klätts med markduk, sen fyllde vi på med 2 ton sand. Den krattas ut, packas, vibbras och sen drogs det fram och tillbaka för att få rätt nivå. Hård, jämn och rätt nivå.
Sören chillar under paraplyet bland allt bråte.
Grymma grannen Tore hjälper till med att få all sand jämn och fin.Nu kommer här ännu en uppdatering i bilder, för er som följer vårt poolbygge. Som ni ser är det mycket som hänger samman. Anledningen till att soldäcket skall vara klart är att i den lägger man ner skenorna till pooltaket, och man vill helst inte börja fylla utan att den går att dra över.

I skrivande stund har som sagt både elektriker och Pool Johan varit här, samt att vi fyllt den 40 cm. Det gör man för att duken ska sätta sig. Den här grå skönheten valde vi, och det blir sååååå fint, vattnet blir alldeles turkost och härligt. Och mot berget blir det så vackert. 

More to come...

Nu ska jag fortsätta mitt kurerande.. önskar fin fredag!

kram camxx


2 kommentarer:

Sussi sa...

WOW!!! vilket bygge. Härligt att få en egen pool

Annika sa...

Så himla skoj att följa. Krya på dig nu!