måndag 22 februari 2016

utbyggnad - tömning


Nu är vi igång, och det känns på riktigt.. i helgen har vi tömt hela förrådet.. 

Ni vet allt man samlar på sig, spadar, verktyg, alla cyklar, högtryckstvätt, trädgårdsspel, grillen.. Även vårt lilla drivhus är nu tömt på krukor, spadar, stenar?!, blompinnar, redskap och jag vet inte allt.. Det enda positiva är att denna årstid ser allt så slitet, blött och tråkigt ut.. och det stackars lilla växthuset hade ändå gjort sitt tyvärr...  Min älskade kaprifol tänkte jag plantera vid eken istället, så får den slingra sig upp där, borde väl fungera.. den doftar så otroligt ljuvligt..

Det största problemet just nu är vad vi ska husera allt, för något garage har vi inte.. inte än i iaf.. Så nu står det i lilla lekstugan, i bastun och under taket.. yes, bara att gilla läget.. Nästa helg ska allt rivas.. och sen pausar vi för en veckas skidåkning.. Vi håller just nu på att boka in grävaren, han hade velat komma redan förra veckan, men vi insåg främst att vi inte skulle hinna med allt, pga väder och vind.

Vi behöver bygglov för utbyggnaden så det är på gång.. Ni ska snart få se ritningar.

Måndag och här hemma är det kontorsdag.. och sen ska vi kolla upp vår kisse Domino som opererade sin tand förra veckan.. inte det lättaste att få i en katt penicillin, när han inte direkt vill äta heller..

Önskar er en finfin vecka!
kram camxx

2 kommentarer:

Annika sa...

Hoppas allt går bra med byggnadsnämnden. Lycka till även med er lilla katt, hopplöst när ens djur att hängiga. Önskar dig en fin dag.

dreamhouse sa...

tack snälla Annika! det ska tydligen inte vara några problem då vi håller oss inom bestämda ramar, men måste ju även göras;)

kram camx