tisdag 23 februari 2016

inspirationsdag på Zetas Trädgård

 
 
 här min fina medarbetare Fia.


Vårt arbete som inredare, är långt ifrån glammig glamour, det är mycket slit och släp. Packa, packa upp, och när vi väl inreder ett hem är vår kreativa process i full gång, så inget annat får komma emellan.. knappt matpauser.. haha.. 

Vi försöker köpa med oss något, men oftast slinker det endast ner någon avocado med chiliflakes, i bästa fall köper vi med oss någon sallad, macka eller nåt. Men när man väl är på plats, vill man inte avbryta, utan man har ett mission och så vill man bara köra på.. Fast vi försöker faktiskt bli bättre på att pusha varandra till pauser och matintag.. inte minst för att man orkar ju mer och det är ju självklart bara dumheter att inte äta. 

Men.. när vi kan, åker vi iväg och tar en mysdag, full av inköp eller inspiration.. och då långluncher där vi njuter. Vi avhandlar kommande jobb, analyserar och vi försöker alltid utvecklas och bli bättre.. Inspiration är självklart a och o, och det har vi insupit idag. 

Efter att kikat på nytt lager, -jo vi ska nog flytta igen, blir smidigare och bättre, och våra lagerkillar är ju där-, så styrde vi mot Zetas Trädgård. Älskar ju det stället, nu tidig vår inspirerades vi av vackra lökar, gröna kryddor, blommande mimosa, sirlig kungslilja, snygga kaktusar och bulliga små myrtenträd. Inte minst unnade vi oss en galet god lunch på deras trädgårdscafé, väl värt ett besök. Och deras koladrypande toscatårta.. oh my. 

Hela stället är inspirerande, och det kliar i fingrarna och längtar efter att man själv kan få börja påta. 

Vi avslutade med in in and out på IKEA. 

Så härlig dag och fulltankad av inspiration!
kram camxx


Inga kommentarer: