måndag 1 februari 2016

styling Kungsholmen

foto: Erik Olsson Fotografer   styling Dreamhouse decorations


Måndag igen...oh my, hinner inte med.. 

Vi hade en superlugn helg, öppnade inte datorn en sekund, vilket var riktigt skönt. Avhandlade en bok, från pärm till pärm. Blir så oerhört osocial när jag börjar läsa, vill bara köra på och se hur det slutar.. Därför läser jag sällan när jag inte vet att jag kan.. Sen har vi planerat här hemma, om allt går i lås ska vi ha en del större projekt, ser fram emot att kicka igång här inne igen på bloggen.. åtekommer helt enkelt.

Förra veckan stylade vi bl a en här superfina sekelskiftslägenheten på Kunsholmen. Återigen fick en ljuvlig fotoprint från Lumas sätta känslan. Vår pampiga chesterfieldsoffa blev pricken över i;et, passade fint med kundens fina lite äldre möbler, sov vi lyfta med en modernarna touch. I köket satte vi fokus och blickfång på stolar och detaljer. Sovrummet gjorde vi om helt och blev himla mysigt, vi inhandlade nya kuddar och matta så blev vårigt och fint. Kika gärna in mer här...

Nu förberedelser för morgondagens styling, sen är det kundbesök, tömningar och annat som står på schemat. Hoppas ni får en skön måndagkväll, snart helg igen!

kram camxx

Inga kommentarer: