Downtown Abbey & Homeland♡


åååh...11 oktober är det återigen dags, Downton Abbeys femte säsong börjar rulla, och vi kommer sitta bänkade. Älskar! Enligt Hollywood Reporter tappade säsongspremiären 1 miljon tittare, får se hur den klarar sig här hemma.


så har vi Homeland. Har plöjt avsnitt efter avsnitt och känns såklart lite tveksamt till en säsong utan Brody. Men visst kommer jag titta, och SVT sänder mindre än ett dygn efter USA när serien kickar igång måndag den 6 oktober.

Andra favvos som Bron får vi vänta till att se först hösten 2015, om ett år?! Och Borgen, som jag oxå gillade, verkar inte komma tillbaka. Längtar lite efter en ny serie att försvinna lite i, tips? ej sugen på för våldsam, älskade iof The Killing, OITNB osv. Men är osäker på True Detective, SOA och sånt..

Ligger just nu nerbäddad med iskall nästipp, frossa och en förkylning som satt sig i hela kroppen. Tekoppen värmer dock lite, och har letat febrilt efter mina duntossor som verkar spårlöst försvunna. Blir att fortsätta kurera sig. Hoppas ni klarat er.

kramkram camxx

Kommentarer

Här i England började Downton häromdan och det började bra & spännande! 😀
Cecilie sa…
Har du sett Suits og The Good Wife! Begge veldig bra, og begge gir den der gode følelsen!
Jenny Åberg sa…
Om du inte sett Lie to me, är den ett tips! Inte så mycket våld och blod, men bra intrig och spänning.
Kram,
Mittlifjennyaberg.blogspot.se
dreamhouse sa…
cecilia: ååh det låter ju toppen! tack snälla för bra nyheter;) kram cam

Cecilie: Har lite svårt att komma in i Suite, och Good Wife kanske jag ska ge en ny chans! tack snälla för tips!!

Jenny:aaah tack!! ska kolla in.

varm kram till er!!

Populära inlägg