tisdag 13 maj 2014

NY is calling..

bilder från 60 sixty soho

Nästa vecka beger jag mig tillsammans med min älskade mamma och syster till staden som hjärtar mig.. älskar verkligen New York.. känner mig alltid lika hemma där.

Jag har bort på flotta hotell och ätit på fantastiska restauranger. Varit där i jobb och privat. Men jag har även bott hos kompisar, hängt runt, kollat film, långbruncher och bara varit, som hemma..utan att behöva uppleva eller semestermåsten. Det är nog det jag gillar mest. Gå på bio.. sitta på Bread, leta vintagebutiker och smaska twizzlers..Åååh vad jag längtar. Ska bli så himla kul att visa min kära mor staden som även hon längtat till, men aldrig fått uppleva, förrän nu. Och nu tillsammans med sina döttrar. Ska bli en himla mysig resa! Vi kommer på mitt i härliga SoHo på det här sköna hotellet. 

Men först, massa jobb och förkylda små sessor som måste tas hand om.

Hoppas ni har en skön start på veckan!
kram camxx4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Välkommen över till min sida Atlanten! Vi har ju långweekend nästa helg, Memorial Day är måndagen den 26.

Hälsningar från Connecticut

dreamhouse sa...

tusen tack söta! ja upptäckte det..
ser fram emot det!

kramkram

Sonja sa...

Jag undrar vad du tyckte om hotellet? Ska åka till New York i september och vill gärna bo i Soho.

dreamhouse sa...

Sonja: Hotellet var helt nyrenoverat och väldigt fina rum. Stora och härliga, vilket inte är så vanligt. En gigantisk smart tv etc. Men, jag saknade en mysig hotellounge, saknade frukostbuffé, även fast det var gudomlig den man beställde. Läget, fantastiskt. Lugnt och ostört. Men skulle inte bo där igen pga just de saker jag saknade..Lite mer buisnesshotel skulle jag säga, fast det var väldigt mkt svenskar och skandinavier som bodde där..

Kolla SoHo Grand, Mercer?

kramar och lycka till! hälsa ljuvliga New York!!!