fredag 18 maj 2012

sense memory



hemma hos mig -bild camilladreamhouse
Var förbi fina butiken zandvoort i veckan och blev helt kär. De hade fått in L:A BRUKETS fantastiska produkter och doften av citrongräs fick mig helt..mmmmmmmm. Det tog mig tillbaka till Maldiverna och vår magiska bröllopsresa i ett nafs. Där doftande det just citrongräs överallt, tvålar, shampoo, rökelse etc. Åååååh vad jag vill tillbaka. Världens bästa plats på jorden, Soneva Gili. Passade nu på att handla upp ett gäng tvålar och diskmedel, och springer just nu titt som tätt och tvålar in mig, sniffar mig sen som en tok på händerna.

jag promenerar i solnedgången - magiskt
Hoppas ni har det bra, här byggs nu vägg! xx

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt det ser ut! Har alltid velat åka dit! Är det dyrt? Bokar man flyg själv och hotellet separat?
Hälsning Amanda

Anonym sa...

Hei!
Dette så utrolig herlig ut:)
Man får bare drømme:)
Ha en god kveld

Klem Merete

Villa Nystuga sa...

Tvålar och krämer, kan man få för många??? Jag letar efter två snygga flaskor, helt i plast, att ha på tvättstället. Vet inte riktigt hur de ska se ut, men när jag väl hittar dom, då vet jag precis! Måste säga att de du visar upp är en stark kandidat. Gillar verkligen etiketten :)

Maldiverna... Ser helt fantastiskt ut!

/Cecilia

Anonym sa...

Hej!
Trevlig blogg :)
Skulle du kunna lägga upp länkar på dina favoritbloggar som du följer? Älskar att läsa inredningsbloggar och du och jag verkar ha samma stil/smak!

dreamhouse sa...

amanda: jo det är dyrt men det är värt varenda krona. Kanske ni kan kombinera så att ni iaf kan vara 3 dygn här. Heeeelt magiskt. Ni bokar flyg och boende separat, går inge charter hit. Lycka till, ni kommer inte ångra er!

cecilia: ja de är både snygga och ljuvliga. Annars har voluspa och moltown brown underbara tvålar både till utseende och doft.

anonym: jo vistt kan jag det, men jag läser egentligen väldans få inredningsbloggar. Men det kommer!

kram till er alla för fina hälsningar