tisdag 3 augusti 2010

ordning & reda


bild martha stewart
Hemma efter en snabbvisit från landet på väddö, alltid mysigt att komma dit. Älskar att ha havet så nära inpå. Sover med fönstret öppet och somnar när vågorna slår in gång på gång. Sista semesterveckan, känns trist att inte få tillbringa så mycket tid tillsammans mer, åter till vardagen. Vi har haft en superhärlig semester och vill inte att sommaren skall ta slut. Fast det känns i luften på något sätt, lite mer kurrkurr. Tack för fina råd om influensan, det har nu gått ner i luftrören och han är fortfarande sjuk, är just nu hos läkaren. Stackars. Det är mycket man önskar hinna på semestern. Ett av projekten var just att måla om och organisera i vår trädgårdsbod, fast allt måste ju inte ske på semestern heller. Ovan lite inspiration till det. Hoppas ni som börjat jobbar har det okej ändå och ni som har några veckor kvar.. njut. Det ska vi. xx

6 kommentarer:

Tina sa...

Först lite krya-på-dig- hälsningar till maken. Tråkigt att ligga sjuk, helst under semestern och allt.
För många går nu ledigheten mot sitt slut och visst kan det kännas tufft att det som man så länge sett fram emot plötsligt är över! Men någonstans kan det väl ändå kännas skönt att komma in i vardagliga rutiner igen!?
Finfin redskapsbod, perfekt ordning. Vilken dröm!
Mvh/
Tina

B@rb@bietol@ sa...

very beatuful,
follow me :)
http://barbabietolaa.blogspot.com/

Livsnjutaren sa...

Rena drömmen at äga den redskapsboden. Så ska det se ut.

Sjabbig men chic sa...

Vilken fin redskapsbod och vilken ordning. Härligt! Stackars din man hoppas att han kryar på sig nu. Kommer du ihåg att det var jag som vann rakapparaten och gav den till min son. Vilken superbra vinst det har varit. Tack så väldigt mycket!

ha det fint
Lisa

Iris sa...

Det kliar i ordningsnerven när jag ser sånna fina bilder, gillar verkligen när allt är på sin plats!

Ha en fortsatt mysig sensommar!
kram /iris

Nettan sa...

Visst har Martha Stewart bra inspirationsbilder! Man kan få många smarta tips och idéer från hennes sida!

Hoppas att ni har det bra!

Kram
Nettan