torsdag 26 augusti 2010

lyx i lada

foto: tv4
Vilken drömbyggnad Ernst har fått inreda i år! Gaah vill oxå. Köket blev ju grymt fint och kaminen, de öppna ytorna, de gigantiska fönsterpartierna.


lånat från sköna hem här.
Ja lyxig lada i dess rätta bemärkelse. Hur snyggt som helst, de kan verkligen sin sak, mina favoriter, Walles & Walles.från sköna hem
Rent och snyggt.


Fam Alex Schulman hänger på trenden.


bild från svd
Hela glaspartier, svävande trappor och öppen planlösning.
Ja visst går det någon slags trend i att flytta ut i uthuset, inreda en lada. Och med all rätt, de är ju egentligen som gjorda för att skapa det där drömboendet. Luftigt, öppet i nock, takbjälkar, glaspartier, trappor med räcken som konstrueras för att bara smälta in. Det råa blandat med värmen från kaminer och levande ljus. Jag står först i kön att hänga på, och kanske blir det verklighet..Gokväll alla finaxx

7 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Ja visst är det underbart vad man kan hitta på. Att inreda en lada drömmer nog många av oss om. Hmm kanske skulle ta och inreda höloftet,tänk vad nära vi skulle ha till hästarna då,hihi.

Anonym sa...

God morgon!
Vilken underbar bildkavalkad du bjöd på denna morgon! Så vackra hem och så inspirerande!

13 grader och grå himmel hos oss i Skåne denna morgon. Stickade tröjan har åkt på, ulltofflorna med samt levande ljus på frukostbordet. Lilleman får nog ha strumpor på barnvagnspromenaden. Det gillar han inte, barfota ska det vara!!
Imorgon väntar förhoppningsvis en sväng över bron till Köpenhamn, Vill handla blommor och fikabröd på Illum och bara rulla lite barnvagn längs charmiga gator.

Ha en toppen fredag och trevlig helg!
önskar Anna T

Fran sa...

Beautiful pictures. Thank you for your continuing inspiration. x

Angelica E sa...

Åhhh tack för inspirationen! Det är precis en liten "dröm" som jag har - att köpa en gammal lada och renovera upp den! Jag ska genast visa sambon när han kommer hem :D

Jag är ute efter takhöjden och sambon vill ha omgivningarna runt de flesta ladorna i Sverige - perfekt kombination!

Hoppas att du får en toppenmysig fredag!

Kramar från Mallorca!

sandra sa...

Åh underbara bilder!

Tina sa...

Inspirerande bilder! Har ej följt Ernst projekt och blev därför glatt överraskad över resultatet. Fantastiskt helt enkelt! Gilar verkligen den industriella känslan!
Trevlig helg!

Kristin @ My Uncommon Slice of Suburbia sa...

OH my it's gorgeous!
First time to your blog and it's beautiful!
Take care
Kristin