torsdag 5 augusti 2010

hooray for the everyday


Nu kan man tjuvkika in i årets ikea katalog via den amerikanska sajten, har ännu ej dykt upp på svenska sidan. Ska göra en djupdykning och återkommer om jag hittar några favvosar.

Ikea är ju fantastiskt, framförallt när det gäller vissa barngrejer. Som dessa. Grymt prisvärt, 79 pix för ett set. Har köpt till lilla skruttan. Mjuka fina och välsytt. Min systerson på 2 år var här och lekte och fullkomligt älskade att leka med mackorna och skära grönsaker.

Och måste införskaffa den här 'mjuka ladan', med djur, staket och stegar. Finns att köpa till traktor, bilar och fler djur till bondgården. Såå fint!


Japp det var dagens tips och säg till om ni hittar några nya favoriter och dela med er av, gillar ni årets ikea katalog? eller ej..Hoppas ni har en skön dag, här jobbas det med gången. Ska ut och fota nu.

3 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Oj vilka härliga leksaker,hade ingen aning om att dom hade sådan mjukis saker. ett superbra tips för kommande julklappar,då vi har en del smått i släkten.

Line fra huset på landet sa...

Jepp! Helt toppen.Klart veslemor på 2 her i huset må ha slike leker:)) Helt genialt...igjen... av Ikea.
Gleder meg til katalogen. Håper det er noen godbiter for oss voksne også der:))
Klem,Line

Fillis sa...

Alltid lika kul med nya ikea katalogen, även om man inte vill handla allt därifrån så får man iaf en hel del inspriration. Tur att vi snart får tillskott i släkten med bebis, har varit torrt på den fronten ett tag och nu får man ju så mycket tips från dig som man vill ge de små :)