tisdag 15 juni 2010

stiltje


vacker bild från ceannis.se
Lillskrotan e fortfarande lite hängig med feber så inte så mkt som händer här. Ser just nu allt som måste fixas med, fast man inte hinner..och på kvällarna är man helt slut. Vill helst bara läsa bok. Imorgon kommer mamma en sväng vilket ska bli mysigt.

bild från babybjörn.se
Just det, vänder mig till er fina läsare. Semester runt hörnet och det kommer bli en del resande, så fnular nu på vilken resesäng vi ska köpa till lillskrotan. Har ni tips? för resp emot? Har ju ett gäng proffs därute (ni) så tacksam för alla tankar ni har. Önskar er en finfin kväll! xx

10 kommentarer:

Johanna sa...

Vi har inte behövt ha resesäng. Den lilla har alltid sovit hos oss när vi rest. Ett alternativ är ju att den lilla sover i vagnen, som ju är en van plats för barnet, om man inte vill ha dem hos sig i sängen.

Noamaja sa...

Så vacker bild från Ceannis! Älskar verandan några inlägg ner också! Det är en stor dröm för mig; skall vi bygga hus skall det ha en amerikansk veranda *fniss*

Vi har också haft barnen sovandes i liggdelen när vi rest och de varit bebisar. Men resesängen du visar ser ju smidig ut! Kan ju fungera som lekhage också, som jag tycker är en underskattad och bortglömd uppfinning!

Ha det fint!
Kram,
Noamaja

Det Vita Timmerhuset sa...

Cool bild med den svarta hästen!

Angående resesäng så har småttingarna alltid sovit i vår säng när vi rest. Har dom varit pyttesmå har de sovit i vagnen.

Ha det gott!

Kram, Karin ♥

Anna - HappyAnna sa...

Hejsan, har följt din blogg ett tag nu men aldrig skrivit något. Du har en fantastiskt fin blogg, alltid någon inspiration att titta på :)

Angående resesäng så har vi en Nomad resesäng/tält. För oss har den funkat perfekt då den inte väger mer än 2 kg och blir inte större än en liten sovsäck när den är ihopfälld. Dessutom funkar den som UV-skydd på stranden eller i trädgården, samt roligt lektält. Den kan jag varmt rekommendera.

Kram
Anna

Anonym sa...

Hej Camilla!
Börjar med att tacka för en underbar blogg som jag följt med gläde under ngt år nu, men faktiskt aldrig skickat dig en hälsning förut. Hoppas att du fortsätter att förgylla mina dagar länge till!

Ang resesäng så kan jag bara hålla med alla föregånde, våra två små pärlor har alltid sovit i sina vagnar eller med oss. Vi köpte en klassisk resesäng från babyproffsen, och det kan jag inte rek till ngn! Tung, otymplig,så hård botten att du måste ha med en extra madrass och nätet på sidorna är så mörkt att det för mig känndes som om jag lag ner mina älsklingar i en djup fängelsecell. Behöver jag tillägga att de vägrade sova där. Enda gången jag har haft nytta av den är när jag tagit ut den på altanen när flickorna skulle sova middag på landet. Den på bilden såg däremot jättefin ut! Kram Petra

Malin sa...

Hej!
Visst kan barnen sova hos en i sängen, men det är inte alltid sängarna är breda nog för en god natts sömn. Vi har haft en resesäng från Babysleep (Babyproffsen) och vi har varit supernöjda med den. Visst tung och otymplig men för våran del har den bara rest med i bilen så det har inte varit något problem då. Lilltjejen har sovit gott många nätter! Och det är huvudsaken!

Nettan sa...

När mina tvillingar var små så hade vi fått tag på en säng från babyproffsen som var smidig och enkel, tror det var deras eget märke så den kan jag rekommendera om den finns kvar på marknaden!

Kram

Nettan

dreamhouse sa...

tusen tack söta ni! Lilltjejen är snart 8 månader och känns som att varken och eller vi kommer att sova bra i samma säng när det rör sig om en vecka och så.. Tidigare så var det inga problem att ha henne mellan oss.. Och tack för tipsen. Hon har ju nu sittvagn och även fast den är liggande så blir det ingen "sängkänsla". Men ska ta in och tackar ödmjukast för alla tips! Och tack för att ni tar er tid att skriva. KRAMAR!! xx

Anonym sa...

Absolut BabyBjörns Babysäng den är så bra!!

lilla.u sa...

Hej.
Vill verkligen rekommendera Nomad resesäng/tält.Den är så fantastisk. Vi har haft med den över hela världen. Vi lägger ner den tillsammans med vagnen i vagnsväskan och så är den med. Har även haft med den hemma hos mina föräldrar om somrarna. Så passar till både långa och korta resor. Kan dessutom rekommendera att ni köper {skär till hos en skumgummispecialist} till en skumgummimadrass, den kan man ha i resväskan ihoprullad. Lycka till! Ni kommer älska den. Och använda den länge. {Nu är våra barn 4,5 & 2år och använder den som lektält}

// u.