julig entré


Hur mysigt var det inte att vakna upp i morse till ett vitt snölandskap! Helt magiskt och såå mysigt. Tyvärr var det inte lika mysig när jag och syster med hund och barnvagn skulle promenera i vintervädret. Pladask föll jag och vred foten sned. Fick hjälp upp till huset och nu har jag legat här med en blå uppsvullen dunkande fot. Gör svinont rent ut sagt. Hoppas verkligen inget ledband gått eller att nåt är brutet.. hur vet man sånt egentligen.. Nästa vecka är det första advent så äntligen får man pynta lite, fixa med utomhusbelysning och hänga upp kransarna på dörren.. som jag längtat. Den här välkomnande entren är underbar, skulle själv skippat julkulorna men såå fint. Ha en fortsatt mysig kväll. Själv ska jag proppa i mig lite mer värktabletter och ligga med benet högt. xx

Kommentarer

Nej. Aj! Din stackare.
Hoppas att det kan läka till sig snart i foten.
Varm kram från mig.
/Lallis
Anonym sa…
Bilden ser verkligen inbjudande ut.
Hoppas du blir bättre i foten, sånt kan verkligen göra huuuur ont som helst.
Anonym sa…
Sov en natt (utan att jag visste om det) med BRUTEN fot i påskas i fjällen. När jag väl kom till en läkare med vad jag trodde var en stukad fot var det en fraktur. Så var rädd om dig åk till en läkare och röntga foten.
Hej!
Vacker bild!
Men du, om du har så ont så att du måste ta värktabletter mot smärtan så tycker jag absolut att du ska åka in och röntga foten!
Hoppas det blir bättre. Kram!
Anonym sa…
oh soo beautiful!♥♥♥
Chris sa…
Sånt vet man inte. Mao marsch till läkare. Även om det "bara" är ledband som har tänjts ut så är det nog så besvärligt. Har själv haft en sån skada. Dels blir foten instabil pga de uttänjda ledbanden= träning för foten krävdes(håller på fortfarande flera år efter) o sen behövde jag TNS (svagström) för att få upp full rörlighet (kunde knappt gå i trappor långt efter skadan). Kändes som att det låg skit i vägen när jag skulle vinkla foten. Högläge. Lycka till!
Backstitch sa…
Hej!
Jag tycker också att du genast skall gå och röntga foten. Vad det än är så är det bättre att kontrollera en gång för mycket.
Jag har funderat här hemma när man kan sätta igång och julpynta på riktigt för på bloggar ser man att alla har smyg börjat och din ljuvliga bild gör att det kittlar i fingrarna att börja.
Kram Moster
Anonym sa…
Precis ,åk till akuten lika bra att dom får titta på den direkt!

Krya på dig!
Kram
Sofia
Den bilden ser verkligen stämmningsfull ut!
Två systrar sa…
Slår vad om att din entre snart är lika fin som den på bilden!! Hoppas du blir bättre i foten snart:-)!!! Kram C&M
dreamhouse sa…
hmm.. ja ni har nog rätt.. måste nog åka in och röntga foten, men blir först imorn känner jag.. Jag är sådan som gärna trar på saker när det gäller akuten och doktorer...;) vill ju att det ska läka själv... Det känns såå fåningt att ett sådan fall orsakar såå mkt smärta..och vet ju att det kan ta så långt tid.
Chris och anonmym, det lät inte bra och får mig nog att maka mig iväg ändå. kram till er alla!!
dreamhouse sa…
beatrice: man ska göra som man vill så kör på tycker jag! efter julen vill man ändå 'städa' bort. Det är ju det här innan som är mysigt. xx
Så fint entre bild du visar! Hoppas din fot blivit bättre! Trevlig Söndag!
Nettan sa…
Oj vilken otur, hoppas foten är lite bättre idag! Riktigt fin bild, snacka om julstämmning! Som en dröm!
Kram Nettan
Bitte sa…
Hallå !
Vilken vacker bild det är , man blir verkligen sugen på jul och julpynt.
Men Usch det låter inget vidare med foten.
Tycker nog du ska kolla upp den.
(jag jobbar på ortopeden när jag inte bloggar)
Krya på dig /Bitte
Anonym sa…
Vilken mysig & välkomnande bild/entré!

KRYA på dig & hoppas att du snart är stark & smärtfri igen!
KRAM!
Anonym sa…
Stackare - marsch iväg till doktorn! (Men jag förstår dig fullkomligt. Segar också gärna på läkarbesök.)

Cheezus, vilken fin bild. Jag måste hitta på nåt fint till balkongen snart. Man blir så sugen, och jag håller med om din kommentar till Beatrice: Börja så snart som möjligt! Snart är det över... ;-)
Cecilia sa…
Hoppas det känns bättre i foten idag!
/Cecilia
Anonym sa…
Ånej vilken otur du har :(
sexy sa…
情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車

Populära inlägg