måndag 24 november 2008

grangirlang


Japp nu stapplar man runt på kryckor. Var en kraftig stukning så det är bara att vila. Foten är fortfarande svullen och blå. Fortsätter att ligga med benen högt och knapra värktablett. Det som är mest ledsamt är att jag på torsdag skulle åkt till Danmark och till Tine K för att därefter bila till Hamburg för julefrukost...Snyft. Nu ligger jag här istället och kan inte ens adventspyssla förmodligen. Blir att peka åt min käre man som får ta den biten istället. Men blir iof säkert bättre snart. Har fått dille på grangirlanger (är iof tall på bilden), vill pynta hela huset. På spiselkransen, bokhyllan och just nu så har det satts upp en gran-ljusslinga runt hela altanräcket. Blev ljuvligt. Ska be maken ta bild. Ha en skön vecka alla! kram

16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ajaj, stackare! Men du får mysa med lite gott och fina inredningstidningar under tiden istället. kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Attans också! Stackare!
Fördelen kan dock vara att du får läsa fina tidningar, äta praliner och bli uppassad:)
Jag hoppas på det i alla fall!

Kram Susanne

Proforma sa...

Oj, vad tråkigt! Hoppas foten blir bra snabbt, synd att missa både Danmark och Hamburg.
Grangirlang brukar jag ha runt ytterdörren med belysning i. Jag beställer i blomsterbutiken och de gör den av Kungsgran, den blir så tjock och fin. Det är himla snyggt när det lyser.

HOME SWEET HOME sa...

Åh fy sjutton ,vet inte om jag skulle överleva att missa Tine K.
Men det var ju skönt att ingenting var brutet i foten eller fotleden, du hade nog tur i oturen alla fall.
Ha det /Bitte

Sofia sa...

Nej men lilla du! Så typiskt... hoppas du krya på dig.

Kram
Sofia

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Stakkars deg som går glipp av så mye...
Girlander rundt dørkarmen, det var originalt, jeg pleier å ha en på toppen av kakkelovnen. Når vi fyrer så dufter det deilig skog.
Klem...Ellen

Drömlägenheten/Caroline sa...

Men så tråkigt!

Hoppas du känner dig bättre snabbt!

Krya på dig kramar Caroline!

Viveka på Humlebacken sa...

Stackars dig!
Visst är det härligt med tall och gra, det doftar ju så gott också. Har också tänkt att pynta lite med det ute på altanen och verandan/förstutrappen. Men inte förrän nästa helg:)
Tyvärr är väl all snön borta då...
Ser fram emot bilderna på dina kisar. De är ju nästan exakt lika gamla som vår Hamlet. Kul att jämföra:)

Stämningsfullt sa...

Fy då..... Men tur i oturen att den i nte var bruten iaf....
Du får passa på att mysa lite ist.
Kram och krya på foten :)

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Hoppas du är på benen snart, så att du kan pyssla och adventspiffa. Krya på dej / frida

Anonym sa...

Attans krake! I januari stukade jag min högra fot riktigt illa, slet nästan av tre ledband. Gick med kryckor tom. april då jag kunde gå försiktigt. Än idag har jag känningar och kan inte springa ordentligt, bara jogga försiktigt korta sträckor. Har du lindat foten för att göra den så stabil som möjligt? Om inte; gör det och gå till en naprapat som kan hjälpa dig att få upp rörligheten i foten samt lära dig att gå normalt igen. För mig tog det lååång tid innan jag kunde/vågade belasta foten så att jag kunde gå normalt. Stressa inte för då kan du riva upp skadan. Att skada ledbanden är värre än att bryta foten. Lycka till!

Tinnar och torn sa...

Aj då...hoppas du blir bra fort! Kram Petronella

Dreamhouse sa...

anonym: hua det där lät inte bra! ja jag har hört att tyvärr så kan det vara värre att stuka än bryta. tar längre tid och mer smärta. jodå har fått den lindat sen första dagen. börjar kännas bättre och bättre för varje dag så håller tummarna! tack snälla för hjälpe!! xx

Vera med flera sa...

Stackars dig, hoppas du känner dig bättre snart :)
Vilka härliga bilder!

Blomsterverkstad sa...

Dubbelack! Inget skoj när man inte är i behov av vila - du hade ju hur härliga planer som helst!!! Hoppas det repar sig snabbt! Underbar bild du hittat, vilken stämning. Var kommer den ifrån, där kanske finns mer godis :)

ed sa...

情趣用品,情趣商品,情趣,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,情色A片,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,情色論壇,色情影片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,微風成人區,成人交友,走光,巨乳,同志色教館,美女寫真,美女,A片