torsdag 25 september 2008

samla minnen


inspriation från pottery barn
Det är såå fint med foto-väggar. Personliga minnen samlade i olika typer och storlekar av ramar. Håller på att samla inspiration till vår blivande som vi tänkte ha på ena väggen i hallen. Fina färger med silver/vita/svarta ramar mot den nougatfärgade väggen och de vita.

20 kommentarer:

bagateller.se sa...

Mm, det där är väldigt trevligt, man har sett det på många håll en tid nu. Vi håller också på med en sådan vägg hemma, men den får ta tid på sig att växa fram! Precis som du säger är det ju minnen som ska samlas och visas! Perfekt sätt att utnyttja väggar i trappor eller korridorer till exempel! Kram Terese

alacs sa...

Fint! Vi har ett enormt tråkigt trapphus, som dessutom är babyblått, och där känner jag att jag vill sätta upp foton. Tack för inspirationsbilder!

krusiduller sa...

Det är så fint med massa ramar på en vägg, funderar på att göra en liten fotovägg jag också. Har lite dåligt med foton bara. :)

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jättesnyggt!
Jag har funderat på att göra något liknande i våran hall-trapp.
ha en bra dag!
Kram!

Malin sa...

Jättefint, jag älskar foton. Klippa och klistra album, sätta upp i ramar. Det är fint och minnen på samma gång :) Hoppas er vägg blir kanon!

Katja sa...

Det är otroligt fint med en sådan väg.Har själv faktiskt påbörjat med att samla in fina kort och ramar för att just göra en sådan väg.Så otroligt fint! Ha en trevlig torsdag.

Sanna sa...

Jättefint!

C´est la vie sa...

Verkligen stiligt. Så ska jag nog ha nåt liknande jag med :)
Ha en bra dag!
Lina

En inredoholic sa...

Ville bara titta in o önska en trevlig helg.

Kram Jannice

Marlene sa...

Det är kanonfint! Nackdelen är väl att det tar ett tag att bygga upp tillräckligt många egna bilder innan man kan skrida till verket. Iofs kan man blanda med köpa och egna men alltid lite mer speciellt att ha privata uppe. Ikea har just nu på deras hemsida lite tips om hur man kan hänga/ställa tavlor för att det ska se bra ut. Bara ett litet tips (:

Handplockat sa...

Kalas snyggt jag har åxå redan bestämt att jag ska ha en fotovägg i trappen till övervåningen

ha det bäst

Proforma sa...

Ja, det är jättefint! Jag håller på med en tavelvägg som ska sitta på väggen i trappan, precis som på bilden.

Jenny sa...

Jättemysigt med fotoväggar!
Hemma hos min pappa fanns det förut en längs hela trappan.

vitpastell sa...

Det kan bli riktigt fint med fotoväggar. Hoppas att du får ihop många fina foton. Och lycka till med Tine K Home - i like!

Ha det gott/ Maria

lily-g sa...

I love photo walls and I'm about to do my own but very daunting, so many holes in my new walls, i just hope I get it right first time otherwise my husband will kill me!

me and alice sa...

Har också en dröm om en sån vägg här hemma. Kommer aldrig till skott bara, men nu fick jag inspiration...
Trevlig helg!
kram Susanne

Solåkra sa...

Fint fint med den bruna väggen och bilderna. Det blir personligt och fint med bildväggar

Ulrica sa...

Håller med dig! Min "inspirationsbild" är en interriör från ett sex and the city avsnitt! Tror det är säsong sex när Carrie börjar skriva för Vogue. Där hennes redaktör har ett underbart kontor och särskilt då fotoväggen med en blandning av foton i just vita, svarta och silverramar. Helt underbart! Kolla det! Om du nu har det på dvd...

Pernilla sa...

Vi har länge haft en sådan vägg, det är super att samla alla gamla fina foton så. Vi har kört guldramar på allt. Superfint!

Erika sa...

Jag är också inne på en foto vägg just nu, vi har precis flyttat och jag vill samla ihop bilder på de näörmaste släktingarna och ha massor fotografier i våran lååånga hall, tror det kan bli fin fint! Ska nog hålla mig till enbart svarta ramar,så det inte blir för rörigt. fin blogg btw =)