onsdag 10 september 2008

lampa sökes


lånat från nostalgi fyn
Vi letar med 'ljus och lykta', hehe, efter en finfin lampa över köksbordet. Det är inte lätt då jag sedan gammalt har en bild i huvudet på en specifik lampa. En liknande som denna ovan fast mer åt det mörka, typ 'rostiga' hållet. Nu när mörkret smyger sig på tidigare och tidigare blir saknaden än mer märkbart...Har ni tips så skriv gärna! Här i stockholm fortsätter det gråa, regn och mera regn.. kram

27 kommentarer:

ColonialEast sa...

Tror att jag såg liknande lampor på http://www.massingmaster.se/ i den butiken som ligger längst ned på Götgatan (det finns två). De hade en massa snygga lampor för övrigt också så om du inte kollat där innan så kan det vara värt ett besök. Lycka till!

Anonym sa...

hellohelli,

har inte Edblad & Co sådana här lampor i någit mörkt material.
Karin

sofia sa...

Halloj!
Lampor är svååårt, men de där är fina.. Trendkompaniet tror jag va? Rostiga sådana har jag dock inte sett...
Kram!

Helena sa...

Hej! Tack for en jattefin blogg! Har tittat pa den under det senaste aret och blir alltid valdigt inspirerad. Jag hittade precis en liknande lampa hos Isabella Smith, inte sa bra bild men kolla och se vad du tycker. Jag har nyligen satt upp en blogg med dar jag och en vaninna foljer vara parallella byggprojekt, titta garna pa www.twoswedishcottages.blogspot.com. Halsningar Helena

NeedfulFriends&Koboldkinder sa...

det er da en fin lampe som bringer en hyggelig stemning nu hvor sommeren langsomt fejrer afsked...

;O) jeg glaeder mig nok til foraaret...

Hem och Lycka sa...

Ingrid på Atmosphere har sådana och Min lilla veranda har i sitt kök. http://minlillaveranda.blogspot.com/2007/06/bild-frn-mitt-kk.html Kostar ca 3000, har också velat ha en sådan men fick kapítulera när maken la in sitt veto efter att ha hört prislappen. kram!

Hem och Lycka sa...

http://minlillaveranda.blogspot.com/2007/05/matplatsen-i-kket.html En annan variant. kram!

Mimmi sa...

Hej! Jag ser att du fått bra tips redan, har inte så mycket att tillföra. Nordal och art deco (?)brukar väl ha fina...
Kram/ Mimmi

Love Your Homes sa...

Hej, jag har Atmosphere lampor bl.a i mitt kök (tipsad av Min lilla veranda), de finns i ett av mina inlägg från maj i år. Dom blir verkligen pricken över i:et. Rara Ingrid som har Atmosphere, är en butik som ligger i Göteborg, hon skickar till dig.
Lycka till, Ingela

En mammas drömmar sa...

www.ruedeco.dk har en liknande lampa som den du visar. Tror preserna är hyfsade.

/Kia

Emmas Vita Hus sa...

Hej! Lampan är helt underbar! Har för mig att Isabella Smith har en liknande i alla fall. Kram Camilla

Daniel sa...

Här i Finland har jag sett den i stockmans varuhus!

Mollys Hus sa...

Jag får in den i min butik, men du kanske inte vill åka enda till Tranås :) P.s Kan ej skickas via nätbutiken.

Dreamhouse sa...

tack snälla för all hjälp!! ska fnula lite men ni har varit otroligt hjälpfulla, tänk vad nätet kan göra!! och tack snälla rara du som mejlade mig en blocket annons! gick ej att svara direkt till dig, men tuuuusen tack och kram!!!

Dreamhouse sa...

tack snälla för all hjälp!! ska fnula lite men ni har varit otroligt hjälpfulla, tänk vad nätet kan göra!! och tack snälla rara du som mejlade mig en blocket annons! gick ej att svara direkt till dig, men tuuuusen tack och kram!!!

tinemor sa...

Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
;-)

mia sa...

Tyvärr inga tips men lampan på bilden var riktigt snygg så jag hoppas ni finner den!

Kram Mia

ruffa sa...

Hallo,

ja lampor är med det svåraste tycker jag, nu när höstmörkret tränger på känner man igen att nu behöver vi få det fixat... men känns ändå onödigt att förhasta förrn man hittar det som känns rätt.
Gillar lampan på bilden, den e riktigt fin!
En riktigt skön helg till er!

kram/ruffa
ps. vill än en gång tacka för att du var så snäll o tipsade om min blogg, du gjorde att min besöksstatistik steg med flera hundra per dag. Alltid kul :)

Nött & Nytt sa...

Hej "Dreamhouse"-tjejen! Vill först & främst bara säga att jag tycker ert hus är ett av de finaste jag sett, även om ert hus fortfarande är lite i bygg- & fixarstadiet... Jag gillar att ni håller på & skapar lite amerikanskt över ert hus! Gillar väldigt mycket verandan! Själv har jag & min man köpt hus nu i sommar som påminner om ett engelskt tegelhus...i alla fall inbillar jag mig det. Okej, nog om detta svammel... :-)
Lampa...jag drömmer om att ha (efter att vi renoverat vårt kök/matplats) House Doctor´s skomkarlampa i aluminium. Den finns med all säkerhet att köpa i de flesta shabby chic- & danskinspirerade inredningsaffärerna runt om i vårt vackra land. Jag vet i alla fall helt säkert att just den lampan finns att köpa i en webb-shop som heter www.madamepetite.se. Klicka på interiör, så kommer du dit. Lampan är modellen mindre (med mina ögon mätt), så det finaste (som jag själv skulle vilja ha) är ju att ha två stycken! Jag är helt såld på den lampan...hoppas bara att den en dag blir såld till mig.
Lycka till!!
Kolla gärna in på min (inte så uppdaterade) blogg...nottonytt.blogspot.com :-)

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Tittade in hos dig! Lampan va jätte fin!
Ha en bra dag!

Lilla Uthuset sa...

Hej!

Tack för all inspiration du gett under hela bygget, otroligt hus du har. Under tiden har jag öppnat en egen butik...hur roligt som helst. Är du fortfarande intresserad av en sådan lampa säljer jag den i min butik Lilla Uthuset i avesta. www.lillauthuset.weebly.com
Kan skicka den mot frakkostnad om du är intresserad.
Mvh Åsa

Himlarum sa...

Hejsan!
En så´n fin blogg som jag ramlade in på!!!
Såg att du söker en lampa! Hör med Atmosphere på Rosengatan i Göteborg! Såg en underbar lampa där i somras, liknande din men mörk!

Lycka till med allt!

Kram
Ann-Helen

Anonym sa...

Har sett den lampan du söker i en butik i Göteborg. Webbadress:http://houseofatmosphere.blogspot.com/

Lycka Till
Maria

hemmarikets Charlotte sa...

Isabella Smith har en väldigt lik den du letar på rea just nu
http://www.isabellasmith.com/ecommerce-products/view?product%5fid=15347&category%5fid=160

Annas Vita Hjärtan sa...

Vi har en sådan lampa i butiken...

Hälsningar

Anna


www.countryhouse.nu

kolla in bilder -> fler bilder -> 51

sexy sa...

情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車

ed sa...

聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車