söndag 24 augusti 2008

lighten up


Har haft en väldans intensiv helg. Igår mysig möhippa, ponny-travet med sulky på ekerö var höjdpunkten. Idag dagsutflykt till skärgården, strålande sol och krispig luft. Havet och de små öarna får en att slås omkull, glömma allt vad vardagen heter.. ljuvligt. Så just nu är det stiljte här på hemmafronten. Borde verkligen fortsätta, avsluta målningen (ja lite kvar), bygga klart förrådet (det kom en del emellan där) och ta hand om det som skall bli ved (hög prio så de får torka under tak). Men som sagt, vi gör en hel del annat oxå.. Njuter. Gillar sådana här lampslingor, otroligt snyggt i sin enkelhet. Perfekt att lysa upp sensommar-mörkret, kanske vid kräftskivan. Inspirationsbilden är från potter barn men sådana här hittar man lite varstans. Hoppas ni får en skön vecka.

6 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilken mysig helg du har haft!
Skönt att ta det lite lungt ibland... ni har ju hela livet på er att måla klart :)
Kram!

Skatan sa...

Låter som en fartig helg! Tittade just ut och konstaterade att det är svart ute och således läge för någon form av mysbelysning. Vi går en mysig årstid till mötes...

Godkväll.

Rosenholm sa...

Hej, vilken fantastiskt trevlig blogg, jag har följt den under en tid nu. Har inspirerat mig mycket under vårt eget husbygge (som iofs bara är i startskedet).

Lösvirkesbyggarna sa...

Skönt att få ta en paus från alla måsten!
Kram Anna

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, ett tag sen jag kikade in men måste säga, himmel så mycket vackra bilder du visar! Från både ditt hem och annan inspiration och de två missarna ni har är ju alldeles bedårande!!! Mari.

Monica sa...

For en fin blogg du har! Ser virkelig ut som et drømmehus:)