torsdag 14 augusti 2008

byggbilder=ångest


omålat tak och spacklade väggar. elen ej dragen här. stege istället för trappa.

här är det kablar i kontakterna och trappan på plats.

Ååh fick riktig ångest när jag letade fram dessa bilder från bygget. Här är det sk FÖRE bilderna där nu den finfina bokhyllan numera står. Tack och lov att det är över. Vårt bygge bestod av mörker iom vår galna snickare. Tyvärr är den affären inte riktigt löst ännu med sjuka fakturor etc. Men men, avslutar med en underbar Tine K Home bild istället. Ger mer lugn och sinnesro. Imorgon åker jag en sväng till formland, har med mitt kommande projekt att göra och ska bli superspännande. Mer om det sen. Ha en mysig kväll.

19 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Ja tänk när det såg ut så och hur fint det är nu!! Otroligt :)

Skatan sa...

Hm, jo jag förstår att det är skönt att kunna lämna de där bilderna bakom sig! Lycka till med dårsnickaren!

Proforma sa...

Tråkigt att det blev så med snickaren, dålig stil. Kan han verkligen få jobb framöver?!!
Ni har fått det jättefint och det är så roligt när du visar bilder, allt är så vacker och njutbart.

Lantlivs Anna sa...

Formland? Ah, är det en liten butik på gång kanske?! Spännande!!

StrandviksVillan sa...

Visst är man glad när det är över och man äntligen kan bo i sitt nya hem! Tycker själv att det är intressant att kolla gamla foton ibland, för att påminnas om allt jobb som lagts ner.
Härliga bilder har alltid TineK!

Graadskan sa...

Men visst är det häftigt ändå, att se tillbaka på hur mycket man gjort och "gått igenom". Vi har också byggt vårt hus, men när man är mitt upp i det, så tänker man inte på det. Då är det guld värd med alla kort man tagit!
Trist med galna snickarn... Hoppas det löser sig snart!

Trevlig helg!
Kram Camilla

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Tråkigt med snickaren. Men härligt med gamla bilder och att kunna känna att man har allt det bakom sig! Ha det gott på Formland!

Nr. 5 sa...

Det er så herlig å bli ferdig med ting som man har holdt på med lenge :) Og så fint det har blitt. Nå er det bare å begynne å nyte det :)

Klem fra nr. 5

Cila sa...

Vilka fina bilder du har i din blogg. Vad är det för slags ras på dina katter?

http://hotcappuccino.blogg.se

Moderncountry sa...

Sitter her og nipper til litt rødt og myser midt i natten. Lenge siden sist, deilig å nyte noen fine bilder fra ditt hjem.
Så gøy,med før og etter bilder. Det blir så vakkert hos dere, jeg beundrer ditt pågangsmot og evnen til å kreere noe unikt.

Det er så deilig å se resultater, da tenker jeg, det var verdt alt slitet!

Ha nå en underbar helg!
Klem Aina

Camilla sa...

Jag skulle inte tacka nej till det huset!

Pernilla sa...

Trist att han beter sig. Vi står just redo att skriva kontrakt med vår. Eller, att förhandla inför att skriva kontrakt. Just fått offert. Känns väldigt läskigt och väldigt på riktigt just nu. HU! Tur att resulatet blir bra men skit att det kommer tråkigheter i efterhand!!! Vill liksom inte tänka på det just nu, med hela resan framför mig.
kram! Lycka till med ditt nya projekt.

Anonym sa...

Hej !

Måste hålla med om att Tine k´s hem är inspirerande. Hela deras hem är så vackert. Har varit där några gånger och varje gång så kommer man hem med nya idéer i bagaget.
Hoppas Formland var till förnöjdsamhet.
//S

White Season sa...

Det är bra att plocka fram ångest bilderna och framförallt när man inte tycker att det händer något i huset. Då blir man extra nöjd när man kika på lite före och efter bilder :-)
Erat hus är så himla fint, ni måste vara jätte nöjda... Du har inspirerat mig till en katt till i alla fall :-) Hämtar hem en på torsdag ska bli så mysigt...
Lycka till på formland, så spännande... Kram Malin

Dreamhouse sa...

malin: tusen tack rara du...ni inspirerar mig med era goa hälsningar etc.. Nej vad kul!!! ååh längtar efter bilder. Kram

cila: det är helig birma. gosingarna..

alla: jo visst är det sjukt kul att man på att man kan kika tillbaka..
och tack för att ni följt med på vår resa! kram

Anonym sa...

Hej
Ser bilder på ert omålade tak...får en liten rysning. Jag håller på att måla vårt tak nu till nya huset. Jag undrar hur ni gjorde med målningen, med kvist hål, pensel, roller ?? osv ??? Vi använder kvistlack två gånger och sedan grundmålar 1 g och täckmålar 2 gånger. Jag har använt roller till målningen och det blir bra, färgen flyter ut efteråt och blir jämn. Det är inte så roligt jobb....men måste ju göras. Det blir fint sedan, intalar jag mig....ert blev jättefint!! Hälsningar Carina

Dreamhouse sa...

carina: det var målarna som gjorde det åt oss men de kvistlackade först vad jag vet, sen vet jag inte men antar att målade 2ggr därefter samt grunmålning. Jag avundas dig inte! phu.. Vet även att vissa sprutmålar tak nuförtiden. Lycka til!!!

C´est la vie sa...

Åh vad skönt att ha det klart!

Jag skulle även jag farit till Formland. Skriv gärna o berätta. Supernyfiken på vad som visades i år. Jag kunde inte åka utan får snällt vänta på Formex. Trots att många varor redan då är slut.
Jag kommer snart starta mitt nya projekt! Kika in min blogg snart! Nu ska jag fortsätta läsa på din :)

Kram Lina

Flower Power sa...

Hei.

For en herlig, inspirerende blogg du har! Her inne kan jeg sitte lenge å nyte.....

Er det greit om jeg linker deg?... da finner jeg deg lettere igjen vettu`:))