Inredare - Inredningshjälp?

 Inredare?

 Jag jobbar ju numera mestadels som inredare, och inte lika stort fokus på homestyling. På vår hemsida skriver jag såhär om just inredningshjälp, se nedan. Och kanske är det något som kan passa er? För att ta hjälp av en inredare kan vara en bättre investering, än att lägga pengarna på en kostsam möbel, som i slutändan blir fel.

Största misstaget vi gör när vi ska inreda hemma är nog att möbelköpen inte är genomtänkta. Man köper en fin soffa man gillar, sen köper man en matta, ett soffbord osv. Sen några nya matstolar. Men passar alla dess möbler tillsammans, är det samma stil, fungerar möblerna och inredningen ihop, dvs är det en genomgående harmonisk känsla. 

Tips, tänk igenom er stil, färg osv, sen utgår ni från t ex soffan, och ser till att bygga på så att hela rummet, och hemmet blir harmoniskt genomtänkt. 

För mer info, kika gärna in på vår hemsida, www.dreamhouse.se

Lycka till!

Inredare & Inredningshjälp

Vill ni förnya ert hem. Göra om ert kök. Möblera om ert vardagsrum. Inreda barnrummet. Bygga nytt. Inreda visningshus.
Vi på Dreamhouse decorations hjälper er att inreda. Personliga, eller offentliga miljöer. Vi älskar inredning och ser fram emot att skapa ert personliga drömhem.

RÅDGIVNING – MUNTLIG KONSULTATION
Vi erbjuder hembesök med muntlig konsultation där vi går igenom ert hem, ett valt rum, eller hela bostaden. Ni får konkreta muntliga förslag på möblering, färgsättning, gardiner, belysning, val av möbler, förvaring, inredningsdetaljer etc. Vi går igenom era behov och önskemål.

PRIS: enligt offert

INREDNINGSHJÄLP
Ni kanske inte får ihop helhetskänslan i hemmet. Eller hur skapar man ett mysigt barnrum. Vilka tapeter passar bäst i vardagsrummet, tillsammans med den gröna soffan. Frågorna kan vara många. Tillsammans hjälper vi er att finna er stil, att på ett enkelt sätt skapa en helhet utefter era personliga behov och önskemål. Ni erhåller inredningsförslag, moodboard (inspirationskollage),  förslag på möblering, färgsättning samt inköpslista och åtgärdsplan för berörda rum.
Vi erbjuder även möjlighet till en helhetslösning, där vi gör alla inköp, ser till att leveranser anländer, samt stylar upp din bostad. Inredningshjälp från början, till slut.

PRIS: enligt offert.

INREDARE ONLINE
Genom bilder, planlösning, samt redogörelse av era behov, kan vi hjälpa er även utan ett personligt besök. Ni kan befinna er varsomhelst i världen, och vi kan hjälpa er. Ni erhåller inredningsförslag via mejl – moodboard,  förslag på möblering, färgsättning samt åtgärdsplan för berörda rum.

PRIS: enligt offert

INREDA VISNINGSHUS
Ett av Dreamhouse decorations uppdrag har varit att inreda det nya New England inspirerande visningshus, som LB HUS precis byggt. Bilderna har använts till broschyrer, kataloger och på hemsidan. Det blev fantastiskt fint och väldigt uppskattat.
Kommentarer

Populära inlägg