summertime

alla bilder från slettvoll

Ljuvligt sommarfräscha bilder, det är detaljerna som gör det...


Vi har nu bott i huset över fem år, mycket har förändras genom åren, bl a har vi nu två älskade små döttrar. Behoven har ändrats, och vi bygger om och gör rätt. Men sånt hör ju till..Trädgården växer upp, älskar att följa utvecklingen av de träd och buskar vi satt. Men vi flyttar även runt här, nu ska en lekstuga upp, och min pion och vita löjtnantshjärta får snällt flytta på sig. 

Så kommer det att vara hela tiden, livet i förändring..stort som litet. Älskar det. Nu är det inte bara väggar som flyttats utan viljan att byta ut möbler kommer även här med åren. Man förändras ju även som person..utveckling av smak och tycke. Lyxproblem såklart. Men just nu vill jag typ byta ut allt. Måla om golven, byta bänkskivor, nya mattor och soffor. Ja ni hör ju. Simsalabim.

Nu tar vi tag i dagen. Hoppas ni får det fint.
kram camxx  

Kommentarer

Anonym sa…
Jag dör!! Vilka underbara bilder, Slettvoll dom kan dom! Ibland känns det som att man bara vill sälja hela möblemanget o byta ut allt, vissa tänker man att "nja, den är inte så pjåkig iaf" :) Tack för härlig inspiration o ha en fin dag! Kram Anna

Populära inlägg