blåsväder


Otroligt vilka vindar som viner här just nu, lyktor och krukor med innehåll flyger runt. Ett riktig torkväder. Den lilla skur som kom var välkomnande, hade behövts mer för att gräs och buskar skulle blivit riktigt glada. Det är torrt nu, trots att vi vattnar duktigt. Idag slog det mig att nästa helg är det midsommar, Midsommar redan??!! Vad hände...?! Nåväl, vi firar med samma goa gäng som tidigare år och denna gång invigs altanen här oss hos! Ska bli så mysigt. Hoppas ni har en skön kväll!

Kommentarer

anna k. sa…
Det var verkligen inte klokt vad det blåste idag! Vid vårt hus har placeringen av grannhuset skapat en slags vindtunnel som gör att det blåser oavsett vind. Höll på att bokstavligen blåsa omkull när jag skulle hem idag... Otroligt faktiskt.
Ser fram emot mer bilder från trädgården, det är verkligen spännande att få se huset bli klart, bit för bit!
Hej!
Här har det också varit busväderett tag idag en som tur var så lugnade det ner sig lagom tills vi skulle på sommarfest på dagis.
Jag hade också glömt att det snart är midsommar. Inte klokt hur fort tiden går!
Kram!

OJ! Nu blev det visst måååål!!!!
Anonym sa…
Ja visst är det konstigt att det redan är midsommar... vi skulle ju bo i huset då... Här nere i söder har det också tagit i börjat blåsa nu, och torrt är det här också.
Anonym sa…
Jag passade på redan igår att bädda rent i alla sängar när jag förstod att det skulle bli torkväder men jag hade inte riktigt kunnat drömma om att det skulle vina såå mycket som det ändå gjorde.

Visst hade det kunnat regna lite mer, gräset börjar verkligen gulna och det som är nyplanterat får man vattna ordentligt
dreamhouse sa…
alla: ja det verkar vara desamma runt hela landet..Man får vattna och vattna..kram rarisar

Populära inlägg