STYLISH - ELEGANT - BEAUTY - PEACEFUL

 
bilder och inspo från Slettvoll 2015


Kommer aldrig sluta inspireras av Slettvolls eleganta och sofistikerade stil. Det ser så enkelt och stilfullt, men det krävs en enhetlig och harmonisk färgskala och noga utvalda materialval. 

Något som jag älskar,  och kommer att införskaffa är de mjuka vita matstolarna, så himla snyggt tillsammans med det ruffa matbordet, och taklamporna i glas adderar den där elegansen.

Hoppas ni njuter av hösten, älskar just nu verenda sekund, så galet vackert.. och nu liksom brinner träden med de varma guldiga lövern. Yes, som poesi.. haha.

Vi har röjt här hemma, hela tvättstugan har fått en genomgång i skåp och korgar. Det stora klädskåpet och alla skor, det har sorterats i släng, spara, skänka. Känslan är så galet skön när man har ordning hemma. Bara vetskapen att barnens vinterkläder är tvättade, inköpta, fingervantar namnade.. jamen ni vet. Det underlättar stressiga mornar.

Nu har tjejerna höstlov, de kommer att hänga med mormor, farmor och sen har vi delat upp lite dagar för att få ihop en mysig härlig vecka för de små. Man förstår varför höstlovet finns, oh my vad de är tröttisar, och det ska bli mysigt med en en vecka utan måsten. Jag som är egen varvar, det ska fortfarande tömmas och stylas lägenheter, inredningsuppdrag ska fixas med och vi gör inköp till två kunder. Så full fart. 

Fin söndag till er fina läsare som kikar in här, tack.

kram camxx


Kommentarer

Populära inlägg