måndag 19 oktober 2015

SANDHAMN i mitt hjärta

 
 


Ett bildregn över en plats som betyder så galet mycket för oss. Sandhamn. Förra helgen var det 7 år sedan vi stod där uppe på Dansberget, omringade av nära och kära och sa ja till varandra.. Så vackert, så enkelt, skört och fint. Så nära.. precis som vi ville ha det..

Vi återkommer då och då, oftast denna tid på året.. då skärgården är som bäst. Det är ett slags lugn, allt är liksom så stilla, som att man får samla och ha alla de lugna energierna alldeles för sig själv.. 
Vi bestämde redan i somras att vi skulle åka, i år tillsammans med våra fina fina vänner. Vänner som känner en utan och innan.. sådana vänner som man känt så himla länge.. som i princip vet allt om en. Vi lämnade barn och djur hemma och umgicks som förr, det är bra båda delarna såklart.

Efter den mysiga båtresan åt vi lunch, sippade vin och mös. Sen tog vi en promenad och korkade upp bubbel där på Dansberget.. Vidare mot vackra vackra Trouville.. och sen tillbaka. Vi hängde i relaxen, vissa basta och badade badtunna ute. Sen middag och dans dans dans..  

Att få vakna upp, tassa ut på balkongen i morgonrocken och andas in det vackra.. bästa som finns. Knäppte några kort och kröp sen ner igen. Bästa helgen på länge.

Helgen som var, den va inte dum den heller. Har planterar i krukorna, det har inhandlats pumpor och det har pimpats både här och där på altanen. Just nu är det så härliga dagar att man blir ju lite hög på livet.. inte sant.

kram camxx

 


Inga kommentarer: