söndag 22 mars 2015

kökssoffa


Vet inte, men med den rådande trenden om hantverk, näver och natur, det genuina.. så tror jag helt klart att vi kommer att få se mer av kökssoffans återkomst i våra hem.
 I ett av mina inredningsuppdrag föreslår jag det, för älskar själv kökssoffan, och här försöker jag påvisa att det går himla fint att blanda de olika stilarna. Gammalt och nytt. 

Idag söndag har vi firat min käre far. Ett riktigt ruggigt trist väder ute, och jag är så galet trötter just nu. Den här allergin gör mig helt matt. Så tur att det är sköna söndag.

Imorgon kickar vi igång veckan med tömning av ett hus vi stylat, som såldes i rekordfart innan visning. Sånt gillar vi. Sen stylar vi, och avslutar veckan med ett inspirationsdygn i en annan stad.

kram camxx

3 kommentarer:

Mitt hus med trädgård sa...

Det är så fint och mysigt med en kökssoffa! Gillar det jättemycket. Jag ska ha det i vårat hus på trädgården som jag tänkte fixa till lite lätt i sommar. Men får man till det så snyggt som på dina bilder så passar det ju även i en "modern" inredning. Jättefint!

Camilla

Finaste mattan sa...

Låter så kul, ditt jobb! : )

Hemma på Sjuan sa...

Vilket spännande jobb du har. Mysigt med en kökssoffa, jag sålde min för många år sedan... Ha en fin påskhelg, kram Suss