måndag 16 mars 2015

all dress in white♡ Det var länge sedan jag var inne hos The White Company, visst att det vitt vitt vitt, men själva känslan är väldans ren - clean, och harmonisk.. Och de får verkligen produkterna att tala, på ett så simpelt, men ack så vackert vis.

Här hemma börja vi veckan med VAB, snoriga och småfebriga. Älskar just nu solen och ljuset.. allt de gröna som poppar upp i rabatterna.. Den här våren och sommaren ska vi verkligen försöka slutföra några projekt här hemma. Trappan på ena kortsida ska byggas klart. Vill få upp det där efterlängtade staketet, och grindar. Själva uppfarten får vi dock vänta med. I år vill jag även försöka odla mer, fast blir så himla trött på alla småkryp som bara smaskar i sig allt, inte minst sniglarna. Man hinner knappt sätta ner en planta förrän den är uppäten. 

Det projekt som ligger närmast är dock fönster i vår ytterdörr. Vi har alltid retat oss på att det blir en så pass mörk känsla där, trots att solen ligger på hela dagen på framsidan. Så lösningen, släpp genom ljuset och ny dörr. Min man ska tydligen såga och sätta i glas själv.. Well, ni får se.

Fin vecka på er!
kram cam

Inga kommentarer: