nya utemöbler - konstrotting

såhär ska det se ut - slettvoll

fixa stilen - ett prisvärt alternativ - TRADEMAX

Slettvoll
snyggaste stilen och bästa känslan - Artwood
Nu flyttar vi ut...
Ni som hängt med ett tag vet att jag länge velat inreda vår balkong. Den har just nu verkat som en plats för att hänga tvätt, men grejen är att när barnen lagt sig och dessa ljumma sommarkvällar, då är det perfekt att smyga ut på balkongen, svepa in sig i en varm filt och fortsätta mysa. Ser även en härlig frukostplats här..Tycker det är viktigt att skapa platser att vara på, att utnyttja varje vrå.

Vi hade först tänkt att ta bort hänggungan och inreda mer där, under taket på altanen. Men grejen är att jag älskar vår sk american sving... vi använder den alldeles för mycket för att den skall ersättas. 

Så, nu har vi minsann kommit närmre vår plan.. det bidde varken Slettvoll eller Artwood denna gång,  utan med en liten rabatt från Trademax blev det den superfina Coriano gruppen. De är i konstrotting och kändes som ett bra val med tanke på att de kommer stå ute i det fria. Nu saknas lite kuddar, lyktor, blommor och piff. Men snart snart ska ni få se. Det blev även två rottingfåtöljer bredvid hänggungan istället, och det gillas både av oss och våra små kissar som gärna myser här när regnet strilar ner ute.. Ute men ändå torr och varm, kan det blir mysigare....♥

Hoppas ni har en mysig kväll, nu nattinatti här.
kram cam


Kommentarer

Nybyggare sa…
Solbäddarna från Artwood skulle inte sitta helt fel.

//Nybyggare
Följ vårt villabygge på Gudö
Annika sa…
Åh så fint!!! Och tusen tack för tipset! Ser fram mot att se hur du piffat sen.
Kram
Annika
dreamhouse sa…
nybyggarna: håller med, ljuvliga!

Annika: tack snälla! kram

Populära inlägg