tips om ni ska renovera


Bra grejer!

För några år sedan lämnade min man mode- och modellsvängen och uppfyllde sina drömmar..att bli snickare, som sin käre morfar. Och han är grymt på det, gör mig stolt hela tiden. 
 De tillverkar möbler, inredning, trappor osv. Så, nu finns det av naturliga skäl bra verktyg här hemma när det ska byggas och fixas, vilket vi ju gör heeeeela tiden. Senaste tillskottet är en cirkelsåg.

Jag blev tipsat om en sida där ni hittar alltifrån skruvdragare till gräsklippare. Och jag som älskar att shoppa på nätet gillar ju sånt. Verkter, en guldgruva för alla ni som är i bygg- eller renoveringssvängen. Här finns dessutom alla bra märken (dubbelkollade med maken) Festool, Bosch, DeWalt, Dremel, Makita..osv. Har själv inte testat sidan men verkar lovande. Dessutom brukar det ju löna sig att leta runt på nätet, oftast kommer man billigare undan.

Nu badas småsessorna och sen blir det bums i säng. Man märker skillnaden nu när de är ute hela dagarna, i värmen, att de blir såå mycket tröttare.. och inte många krafter kvar till kvällen.

Fin kväll till er!Inlägget är ett samarbete med Verkter.se


Kommentarer

Anonym sa…
Tack för tipset!

Populära inlägg