tisdag 30 april 2013

kryddträdgård

 
bilder från house to home


Sköna maj, välkommen till vår bygd igen..ja just nu HAGLAR det här..
 
Sitter här med nytvättade fönster i hela huset och njuter av ljuset..blir alltid lika förundrad vilken skillnad de blir. Galet skönt. Vi är inne i en röja-fixa-städa-race här hemma. Flyttar runt möbler och fnular om hur vi får till allt på bästa sätt. E sugen på förändring lite här och var, ibland räcker det med ett par nya gardiner.

Valborgsmässoafton idag och imorgon ledig skön dag. Här blir det fix i trädgården, röja, klippa, fylla på ny jord och ge näring åt både buskar och gräsmatta. Grillkorv i trädgården och fika med vänner.

Bjuder på inspiration till olika sätt att göra en egen kryddträdgård. Har man en balkong fixar ni lätt med hjälp av några byttor och hinkar. För den händige är det ett smart sätt att bygga en odlingsbänk i ståhöjd (alt för en pall), för trötta ryggar.

Önskar er en fin Valborg!

3 kommentarer:

Sofie sa...

Hej!

Underbara bilder. Vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj.

Lycka till!

http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

Anonym sa...

Så utrolig masse herlige bilder som gir masse inspirasjon:)
Herlig tid vi går i møte:)
Ønsker deg en herlig kveld
Klem Merete

https://www.facebook.com/NordicDesignHub sa...

Åhh så fina bilder! Gillar den där blombänken samt korgarna på andra bilden starkt. De ser så genuina och okonstlade ut, även om jag är övertygad att en hel del ansträngning har gått åt för att "få till det". :-)