torsdag 14 juni 2012

sommarpratarna 2012


bild från roberts radio
Idag presenterades årets sommarvärdar och som bekant fullkomligt älskar jag att ligga och lyssna på Sommar. Helst på en filt under trädet i trädgården, eller på en brygga med ena benet dinglandes ner i havet.. Jag menar, vad vore en sommar utan den ljuvliga vinjetten..


I år ser jag fram emot att höra alltifrån Thorsten Flinck, Ebbott, David Hellenius, Martina Haag till min fd chef Jan Scherman. Hela listan har ni här. Fin kväll till er. xx

2 kommentarer:

marie jm sa...

ja visst hör det till!!!! vissa sommarprogram minns jag så tydligt, precis var jag var och vad jag åt!!!! en gång tex var Ola Salos superbra program och vi låg o solade ute på klipporna på Lundarna utanför Arkö och hade jättegoda mackor i kylväskan... Ljuvligt!!

Lena - gott för själen sa...

Ja, Sommar i P1 är bland sommarens höjdpunkter. Helt klart. Skönt att kunna ladda ner programmen också och lyssna när det passar. Två av mina mest minnesvärda program är förra årets "Lyssnarnas favorit" (som jag inte minns vad hon heter) och Manuel Knight från 2008. Hon förlorade sin man och blev kvar med två små. Han är uppvuxen i amerikanska slummen och är i dag flitigt anlitad föreläsare. de bägge gav så mycket inspiration, men på olika sätt.

Ha en fin lördag
Kram Lena - gott för själen