inflyttning


dörr från bygglagret.se , söt liten häst, present från fina ellis corner

Välkommen in! Inatt sov lilla sessan i sitt nya rum för allra första gången! stora, lilla tjejen..hade en aning separationsångest kan jag säga men samtidigt väldigt skönt för alla. Sen får de ju komma till oss när de vill ändå. Men just vid nattning och på dagarna är det superskönt att de har sina egna rum.. Igår tvättade jag fönstren inne hos henne, vi skruvade upp mörkläggnings-rullgardiner, städade ur och fixade innan det var dags för nattinatti.


foto:camilladreamhouse
Som sagt, nya väggen är klar ut mot rummet. Fin spånt som bara kommer att bli vackrare när träet torkar och springorna blir lite tydligare. Blev supernöjd och är just nu lite nykär i huset. Har massvis av planer och längtar efter att inreda balkongen! Nu lite lunch. xx

Kommentarer

Henriettæ sa…
Oh, sådana fina tavelramar!! Var har du hittat dem?
Anonym sa…
Hei!
Så herlige bilde-rammer:) veldig fine:)
Fortsatt god dag

Klem Merete
Thank you for posting this. It’s exactly what I was looking for!
Linn sa…
Oj vad fina tavlor!! :)
Anonym sa…
varför får systrarna inte dela sovrum, mysa tillsammans innan man somnar o senare berätta roliga saker åt varandra innan man somnar. Tänk om vi vuxn fick sova ensamma.
dreamhouse sa…
jo vill det så kommer de absolut få göra det. Just nu är de så små så att minsta sessan oftast väcker sin lättväckta större syster. Men den dagen de visar minsta lilla att de vill sova tillsammans får de mer gärna göra det. Håller med, vi är däggdjur och vill sova tillsammans. Men just nu är de så små och får bättre sömn såhär. Minsta sessan sover dessutom mycket mer och då skönt för henne att ha sin sovplats i sitt rum under dagen. Men jag har vägt för och emot, till och från..
dreamhouse sa…
ramarna är från gammal driv-ved och köpta tillsammans med fotografierna från en konstnär på österlen. Det var säkert 15 år sedan.. Men kanske ett DIY för den händige..

kram till er!

Populära inlägg