tisdag 30 augusti 2011

skogsmulle


ljuvlig bild, från sköna hem
Snart är september här, första höstmånaden. Luften är redan sådär krispig, hög och klar. Det luktar höst och jag gillart. Igår efter jobbet packade vi ner de små för en tur i skogen, den lilla på min mage i babybjörn och stora sessan fick sitta på pappas rygg. Hade fått nys om att det fanns gula kantareller i krokarna, hittade dock endast några få stackare. Men själva grejen va helt magisk. Hela familjen ut i skogen, galet mysigt! Ja nu är det hög tid för stickade tröjor och mys framför brasan. Hoppas ni har en fin start på veckan, nu har det lugnat ner sig här hemma (kände minst sagt att jag levde förra veckan) och hoppas på mer inspiration. kram till er. xx

1 kommentar:

Bokcaféet i byn sa...

God morgon Camilla!
Att få vistas i skogen med sina små är nog bland det härligaste som finns. Möjligtvis i konkurrens med stranden en vindstilla höstdag med solsen och spadar i högsta hugg!
Vi har just skolat in vår lilleman på dagis. Det känns som tiden gått fort! Snart 2 år gammal!!
I somras längtade jag så otroligt efter doften av gran- och tallskog. Vi har vacker bokskog i närheten men det är ngt visst med dofterna i gran- och tallskog. Passade då på att flyga upp med sonen till god vän som bor norr om Stockholm allldeles intill en skogsdunge. Som jag gick runt och doftade under dessa dagar:-)
Önskar dig en fin dag!
Kram Anna