torsdag 13 maj 2010

trädgårdspyssel


bild: dreamhouse
Idag har vi spenderat dagen på knä i trädgården. Rabatten är rensad och jordförbättrad. Vi har grävt ut runt flädern, rabarbern, vinbären, syrenhortensian och pionerna som också de har fått ny jord. Har rensat ur planteringslådorna och städat ur växthuset. Stockrosorna är i jorden, likaså kaprifolen som ska få klättra runt växthuset och sprida sin ljuvliga doft där vi sitter på altanen. Ovan en ny apelsintimjan som skall testas, och min planteringshatt (haha) som min man kom hem med.

bild: dreamhouse
Dagen avslutades med en tur på motionscykeln, kör nu varannan dag, så skönt! Galet mysig och en riktigt effektiv dag, har fått mycket gjort. Hoppas ni får en fortsatt skön helg. xx

8 kommentarer:

sofie sa...

Så mysigt med trädgårdpyssel=)

Ville bara säga Tack för de fina solhattarna som kom med posten häromdagen, kommer att användas föitigt i sommar!

kram

Camilla at home sa...

Høres ut som en koselig hagedag:) og fine bilder som alltid!

Ha en fin kveld videre:)

It's a house sa...

Ja visst är det underbart att få vara ute och pyssla i trädgården! Jag har inte hittat ro att läsa en bok på länge men i trädgården kan jag verkligen slappna av och bara njuta!

Anonym sa...

Hej!
Härliga trädgårdsbilder! Hur hinner du med? Sover din lilla eller tittar hon snällt på när ni påtar ute? Min lille 7-månaders sitter gärna i sele ute men i vagnen tröttnar han snabbt att titta på när mamma pysslar. Lite svårt att rensa i rabatterna med honom i sele på magen! Och att sova i vagnen är ingen hit just nu! Tur de är så bedårande söta och charmiga att man smälter och "glömmer" allt man önskar göra men inte hinner!!!
Önskar er en trevlig helg!
Kram Anna T i Skåne

Hemmarikets Charlotte sa...

Tack för din fina kommentar hos mig. Det både värmer och hjälper!

me and alice sa...

Åh vilken härlig dag! Man känner sig så duktig efter en dag i trädgården. Önskar bara att jag hade ett växthus. Vi har ett skruttigt lusthus som maken är barnsligt förtjust i, men jag skulle helst vilja att det brann upp...*fniss*
Stockrosor ska jag köpa i år också. Hade svarta för ett par år sedan och de var grymt snygga!
Älskar hatten!
Kram Susanne

Meine grüne Wiese sa...

So i can see it's also raining at your place. So it's here in Bavaria.
Greetings
Melanie

Spirande grönt - sa...

Härligt med trädgårdspysslardag! Man känner sig så nöjd när det är prydligt och klart i alla rabatter:)

Ha en fin lördag

Rebecca