onsdag 14 april 2010

white kitchen design


Ljust, luftigt, öppna ytor. Gillar känslan och atmosfären i denna bild, annorlunda köksö, lite som ett gediget bord. Dagens inspiration. Natti xx

7 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Helt enig. Jeg liker atmosfæren på bildet. Likte godt de store vinduet som gir masse lys og luft til rommet. Men la med en gang merke til den blanke benkeplaten på bordet der. Veldig tøft. Et blikkfang det kjøkkenet der ja;)

Marita sa...

Å så fint så fint så fint!!! Köksön är helt underbar!! Eftersom maken och jag ska tillverka en köksö till vårt kök var det verkligen kul att få se denna!
kram, Marita

Jen of Made By Girl sa...

My DREAM is to have a totally WHITE kitchen... :)
Jen Ramos
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com --

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Blir så sugen när jag ser din fina bild av ett kök. Önskar jag vunne storvinsten på Lotto eller något...
Må så gott
/Karin

Lilla Kullan ♥ sa...

Vackert!:-)
Stina

erica sa...

Hejsan!

Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

KRAM/ Erica

Aleena sa...

This seems to be a great site which offers Flooring service, Wood Floor Services, Flooring Service, Austin flooring, Flooring Austin, Commercial Floor Covering, Commercial Flooring, Commercial Floor, Flooring systems, Commercial Floors, Scott Coll etc. and i would surely like to try their service...i had been relying on http://commercialflooringsystems.com earlier and they too offered good stuff.