onsdag 21 april 2010

aprilväder?


bild från Ib Laursen
Ignorerar de vita flingorna som dalar ner utanför fönstret. Grannen skyller på att det är ett vitt askmoln som lagt sig häröver. Nåväl aprilväder så det förslår, imorgon är en ny dag. Idag har vi varit på babysång, lite väl många barn i gruppen men verkligen supermysigt! kan verkligen rekommenderas. Annars längtar jag efter att få fixa och dona i vårt nybyggda lilla växthus. Hoppas ni haft en skön dag. Nu lite vardagslyx, ett glas vin i soffan. Pss. glöm inte tävlingen, sista dagen, imorgon dras vinnarna. xx

9 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Så du har hatt snøfiller i lufta du også altså?! Her snødde det inatt, imorges..så ble all snøen borte i lpet av dagen..og så snødde det i ettermiddag igjen. Men nå er det borte..igjen! Argg..kan ikke de der oppe bestemme seg snart tro ?

Så gøy å se bilder fra butikken til Magdalena. Jeg er en trofast følger av hennes blogg, og det er såå spennende når hun nå åpner butikk:)

God klem fra Line

sanne sa...

Jag har också lyxat till det lite idag på lillelördagen med ett glas vitt ekologiskt vin. Får man fråga..... vad är babysång? Sjunger mammorna eller bebisarna eller båda....nyfiken?
Kram Sanne/kungkarusell.se

Skatan sa...

Hej!

Flingor...ja du, de har singlat även här. Man tror det är över - men icke!

Marias bricka, ja den blev riktigt snygg! Hon är full med spännande idéer den donnan...

Godkväll i soffan.

Anna

DREAMHOUSE sa...

sanne: det är en sk ledare som spelar gitarr och leder sången. Vi mammor sjunger och dansar runt med bebisarna, upp till 7 mån. Mest olika ramsor och bus med bebisarna! mysigt,
kramar!!

line: ja man kan verkligen undra! kram på dig!!

HOUSE of ADELA sa...

Mysigt med lite vardagslyx och msigt med babysång;)

Önskar dig en fin kväll;)

Kram Adela

Annelie sa...

Ånej, säg inte att det snöat? Nåväl, det smälter säkert fort.

purple area sa...

Sån där babysång gick jag och mina två barn på när de var små. Började bra när en låg och gurglade och den andra sprang omkring. Efter ett år så satt man där själv och sjöng imse vimse spindel medan båda barnen sprang omkring.

Camilla sa...

Hmm...ja här i Eskilstuna fortsatte tyvärr aprilvädret idag också!
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hej!
Tack för alla fina blogginlägg som man får ta del av på din blogg! Många inspirerande foton också!
Efter en veckas semester med bebisen var det kul att läsa ikapp här! Vi hade turen att landa en halvtimme innan Kastrup stängde för en vecka sedan. Bussresa genom Europa med vår guldklimp lät inte så lockande:-)
Vi går också på babyrytmik! Tycker det är toppen kul och det gör lille sonen också. Man märker hur de tar till sig musiken och rörelserna olika allt eftersom de blir äldre. Vi började när han var 3 1/2 månad och nu är han 6 månader.

Önskar dig en toppen helg! Förhoppningsvis med sol. Imorse fann vi utslagna vitsippor i trädgården. Vilken lycka!!!

Hälsn. Anna T i Skåne