måndag 1 mars 2010

fler husdjur?
När man ser det här underbart vackra hönshuset så vill jag bara ha små söta kacklande höns.. och en tupp.. som kuckelurar klockan sju. Tänk att kunna gå ut och hämta sina egna ägg. Tjaa, vet att det är en hel del jobb, och sen blir man väldigt låst. Men men, någon dag, någon annanstans. De fina hönshusen finns här. Hörrni, idag är det 1 mars=vårmånad! xx

17 kommentarer:

Spirande grönt - sa...

Så charmigt!

Trevlig måndag

Rebecca

Carin sa...

Hi hi... Det var nästan så jag oxå blev sugen när jag såg dom urmysiga hönshusen!!! Men föreslår jag hönor hemma, då får nog "tuppen" spatt!!! :D

Ha en bra dag! Kram Carin

Designing good life - Sarah sa...

Ja hönshuset var fint. Undrar om det går att ha utan hönsen...

solåkra sa...

Hönshuset är helt bedårande....

lilla Tildes hem sa...

Hihi, roligt att läsa att andra också har lite samma tankar som jag angående höns...får alltid de här "höns-tankarna" på vårvintern. Hönshusen är så fina och snygga!

Sofia

Netten sa...

Visst är det fint. Funderar på att snickra ihop något liknande till gårdskaninerna här hemma :D

Anonym sa...

Vad roligt! Jag har också tittat på detta huset! Men det var lite väl dyrt så vi håller på att bygga eget... Nu gäller det bara att hitta höns också... Orpingtons är dessa fina på bilderna:-)

Snart blir det vår!

Caroline

Lillsnörpa sa...

Det var det finaste hönshus jag sett! /Lillsnörpa

Marita sa...

Visst är det fint det där hönshuset!! Jag blir också jättesugen att skaffa mig några hönor. Vi har funderat på det i ett par år nu så vem vet, det kanske kan bli några här hos oss!!
kram, Marita

Helena Ljunggren sa...

Det är jättemysigt med tuppar och hönor. Vi har inga nu längre men hade förr. Skillnaden på hemmaägg och köpeägg går inte ens att jämföra :)

simplicity sa...

Funderar på att ge det till min mor i present hon älskar höns :)

hoppas du får en fin tisdag och att solen skiner lika fint på dig som den gör här!!

Kram
Jannice

Masy sa...

så utrolig flott hus dere har!
mvh
masy

SollenkrokaBy sa...

Mmm underbara! Vi funderar på höns... På dessa ser det ut som om man bara behöver ett rede fast man har flera höns. Måste läsa på innan jag bygger hönshus.
Helt fantastiska och man vill ju bara HA dem!

Tove's to og firbeinte sa...

For noen nydelige hønsehus...nå var det nesten slik jeg måtta ha meg høner;)
Men jeg har vel nok dyr her hos meg,-3 afghanske mynder,2 katter,3 kaniner hvorav den ene fikk unger i natt....men jeg skal uansett sjekke opp det hønsehus-stedet og kanksje få idéer til kaninhus som jeg skal ha ute til våren!!! Kjempekoslige bilder var det ihvertfall,og ps - elsker det soverommet med toile :))))

Huset på höjden sa...

Jaaa, Vårt område behöver fler höns & tuppar! Skulle gärna ha några stora hönor med toffsar runt fötterna men jag får också varnande ord från andra. Hönshus luktar inte så gott och är nog jobbiga att städa men man kanske kan pröva en sommar.... Kul att frukostklubben lever vidare :-)

BibbiDi's sa...

Första gången jag är inne hos dig!
Otroligt vackert hus ni har, ska bli roligt att följa dina inredningstips.
Höns är ju helt underbara, min dröm med!
Att kunna gå ut och plocka sin egna ägg och göra sig en egen sockerkaka...*längtar*

Johnny sa...

Egna ägg, ja, dagsfärska. Eller inte! Ägg ska inte ätas färska, de ska ligga till sig några dagar. Gammalt knep, bortglömt tyvärr.