back to work


bildkälla: okänd
Idag har jag träffat min första kund sedan min sjukskrivning, såå himla roligt. Härligt att återigen känna orken. Imorgon ska jag t o m försöka mig på att få håret fixat, var oxå alldeles för länge sedan, och som jag har längtat.. Nä nu ska jag vila. Hoppas ni har en skön vecka. xx

Kommentarer

Hej!
härligt att du mår så pass bra att du kan börja jobba igen :)
Här har du en till som skulle behöva fixa håret.... Skulle vilja slinga det men vet inte om man vågar nu när jag är gravid...
ha en bra kväll!
kram!
karola sa…
-så skönt att du känner dej piggare!
Mamman sa…
Då får man väl säga ett litet "välkommen tillbaka". Ta det lugnt och njut av ditt grönskande drömhus... Ser helt ljuvligt ut på din bild i tidigare inlägget.

Här har ni en till med stooort behov av total extreme makeover när det gäller hårskallen. Ser ut som sju svåra år. Läge att piffa till sig själv också denna nyutsprungna tid. =)
Anci sa…
Skönt att du känner dig bättre och kan njuta av våren mer :)

Kram
the flowers are so pretty
Tulipa sa…
Vad skönt att läsa att du mår bättre!
Njuter av alla härliga bilder jag missat på sista tiden!

En riktig liten kvällskick fick jag här!

Kram Mariette
Caroline sa…
Så bra att du mår bättre! Jättefin bild. Ha det bra!
Jenny sa…
Skönt att du börjar bli back in buisness =)

Brukar läsa din blogg och idag har jag publicerat min första bloggtävling, vore kul om du också skulle vilja vara med och tävla! Spana in: www.hemtrender.blogg.se.

Ha det gott!
Jojo sa…
The colors are so vibrant and happy. It looks like summer!
Maria sa…
Hej! Det var en liten stund sedan jag var inne hos dig och tittade men å andra sidan hade jag en massa härliga bilder att gå igenom. Vad kul att du börjar känna dig bättre, välkommen till jobbet igen. :)

Fast du får ju börja med helg nu. :)
Trevlig Helg!!
Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore
Fia sa…
Vilken härlig bild du har valt att visa idag, bara älskar färgerna!
Ha en trevlig helg
Fia
Skönt att du är bättre. Härlig bild du bjuder på.
Hej! skönt att du mår bättre nu och tillbaka...Hoppas på fler bilder från huset nu när sommaren närmar sig.Vet att du är galen i lakan..kanske du vill titta in på min blogg och se vad som kommer i lakansväg till hösten!

Kram!
purple area sa…
Underbart härlig bild man blir sugen på kaffekalas!
Myownhome sa…
Vilken fin bild. :)

Härligt för dig att det känns skönt att börja jobba!
EMBELLISH sa…
I just discovered your blog and I think it is fabulous. I am sorry to hear that you were sick. Hope you are doing better.
a very relaxing photo.. thanks !
Isabelle sa…
Hoppas att orken är här för att stanna! Snart är ju i alla fall sommaren här och ibland kan den ju faktiskt göra underverk för både orken och själen.

Det var en riktigt uppiggande och härlig bild med färger som tagna ur en vacker blombukett. Jag älskar den välkomnande känslan man får.

Ta hand om dig!
Unknown sa…
I am sorry but I can't understand your language, so I don't know if you can understand mine but I was wondering the website of where you found that first photo? It's so pretty! Daisy~

Populära inlägg