tisdag 28 oktober 2008

Vitt


Foto Jason Loucas
Håller fortfarande på med pumpan..det var inte så lätt kan jag meddela. Pausade genom att gröpa ur en annan pumpa och använda den som vas. Det blev fint. Detta vita skåp skulle gärna få bo i mitt kök./Vikarien

6 kommentarer:

Zizzi sa...

De gjorde olika mönster på pumpor på Martha Stewart för ett tag sedan. Då kom jag ihåg att de Skrev ut en bild, som de sedan kalkulerade av på pumpan. Och vips! Så har du ett mönster att skära efter!
Lycka till!
Kram cissi

Useful Art sa...

Oj verkar svårt, ska bli kul att se resultatet!
Med pumporna alltså :)

/Sara

Anonym sa...

Skåpet skulle gärna få bo i mitt kök också... vet bara inte hur det skulle få plats :)

Moderncountry sa...

Bare smyger innom for å nyte vakre bilder. Håper du har det bra der borte og nyter høsten! Her er det nesten vinter med -2 denne morgenen. Katten vegret seg for å gå ut, snudde rumpa og satte kursen mot soverommet og den deilige varme senga.

Til helgen blir det Halloween party, barnet i meg har jeg enda ikke gitt slipp på :)

Ha det så godt!
Klem Aina

Ellas Inspiration sa...

Men så fint! Det roliga är att jag har det där skåpet i mitt kök men jag drömmer om att jag vaknar upp en dag och att det är just vitmålat... Kanske skriva ett par rader till tomten?

Kram Karin

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍