torsdag 2 oktober 2008

gamla fönster


foto från marie clare maison
Härligt inspirerande! Lite kul annorlunda inramning av verandan med gamla fönster.. till spara mappen. Hoppas ni haft en skön vecka, jag är väldans glad att denna går mot sitt slut. Tiden går fort nu.. xx

12 kommentarer:

Pernilla sa...

Gamla fönster är supervackert. Vi har vitrinskåp av gamla fönster och i nya huset kommer vi att bygga bokskåp av likadana gamla. Det är så fint!

Skatan sa...

Här är en till fönsterdonna! Det är bra med en inspirationsmapp...jag har en jag med :)

White Season sa...

Inte så tokigt, absolut att spara i mappen, vill ha vill göra :-). Har som dröm att öppna upp ena delen i vardagsrummet och göra en vinterträdgård några trappsteg ner, och bara ha sköna fåtöljer och olivträd med glasdörr ut till trädgården... och så poolen man drömmer om. Tur man har alla drömmar :-)
Kram och ha en skön helg, Malin

Oom sa...

Åh, jag bara äääälskar gamla fönster! Speciellt såna! Dem är så fina och vackra! Letar efter några såna så jag kan få ta in i min fina lägenhet så den blir ÄNNU vackrare!! :D

Stämningsfullt sa...

Vackert!
Ha en bra helg.
Kram!

Anna sa...

Jag har varit en ständig besökare här på din inspirerande blogg men idag inser jag att det nog blir det sista besöket. Hur mycket jag än gillar dina fina bilder så kan jag inte komma överens med din blinkande/rörliga reklam (IKEA, Länsförsäkrningar och cancerfonden). Den stör mig enormt mycket och skapar ett oroligt intryck...tyvärr.
Lycka till mitt huset och livet - allt gott till dig.

Dreamhouse sa...

anna: jag kan hålla med om att ikea annonsen är i största laget. Jag säger nej till stora banners och liknande menhar valt att ha reklam då man får en liten peng för de timmar man lägger ner på bloggen. Jag gör det självklart för mig själv och för att det är kul, men det går inte att komma ifrån att det går åt många timmar. Jag är frilans och viger gärna mer tid åt bloggen. ha en skön helg och hoppas du hittar tillbaka någon dag!

Dreamhouse sa...

anna: har flyttat ner några...;) xx

Gardenlife sa...

Det där ser ut att vara en skön plats att filosofera på!
/Janne

Ulrica sa...

Annorlunda och väldigt vackert.

Mollys Hus sa...

Så himla snyggt!

paulahasselgren@hotmail.com sa...

surfade in och åhh..vilken härlig sida. Är det ditt hus på bilderna?
Drömmen är ett sånt hus...men då får man nog flytta långt ut på landet för att ha råd..(Min pappa fixar med gamla fönster som hobby, gammal glasmästare.. han har massor..vi undrar hur han ska bli av med alla:D om nån är intresserad hör av er..han säljer de billigt)
ha det fint!