fredag 8 februari 2008

nattinatti


Tror att det trots allt blev ett bra avslut på en förfärligt jobbig vecka...har precis haft ett möte.. Men nu hägrar sängen. Inspirerande sovrum från williams-sonoma home.

10 kommentarer:

MagdalenasHem sa...

Åååh gud så skönt det där såg ut, mmm...fast jag vet nog inte om jag hinner till sängen innan jag somnar på vägen *skratt*
Följer som vanligt din blogg med stort nöje, har inte hunnit skriva så mycket dock, fullt upp precis som du. Men det blir ju så sååååå fint! Grattis till besiktingen och att ni snart äntligen får flytta in!!

Trevlig Helg :-D

Magdalena

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Dolda kostnader är inget kul! Småsaker som är så naturliga idag att man inte tänker på vad det kostar. Bara att koppla in saker är ju dyrt och sen ska man ha nått att stoppa i uttagen också!!

Sängen ser härlig ut! Nu är jag påväg till min:-)
Natti natti!
Susanne

Hwita villan sa...

Ja oj vad ni jobbar på. Men det verkar verkligen bli bra, de bilder man har sett. Gillade verkligen ert badkar - var bilden från erat badrum? Såg ju superfräscht och härligt ut!

Ha en riktigt skön helg nu!

missfixtrix sa...

Superfina bilder. Gillar plankor bakom sängen (har snott iden och spikat upp ett helt gäng i sovrummet).
Johanna

Nämnkarls sa...

Vilken kul och íntressant blogg. Lycka till med besiktningen.

Sara sa...

Vilket underbart sovrum. Jag hoppas verkligen att ni kan flytta in snart och slipper fler onödiga kostnader. Tänk vad skönt när ni kan sätta er ner och bara njuta av ert nya hus, och göra ingenting alls !

Supermamsen sa...

Var in o kika en sväng på din blogg

Välkommen till min blogg

(")_(")_.-""-.,
´ . . ´; -._, ´)_
( o_, )´ __)´-._)

Kramis

Supermamsen

Mia sa...

Hej där! Var ett tag sen jag tittade in senast (typ en heeeel vecka!) Vilket snyggt badrum!! Wow! mmmm vill ju bara krypa ner i det badkaret, förstår att ni längtar in! Ni kommer att få så fint så fint och aldrig vilja åka någonstans....baaara vara hemma och mysa! Kram Mia

Hwita Villan sa...

Hej igen!

Jag har en liten fråga om din layput. Hur har du gjort för att få sidelement på båda sidor om dina inlägg? Skulle bli såå tacksam för svar.

Kram

Dreamhouse sa...

alla: tack alla gamla och nya läsare!

hwita villan: ja badrummet är från vårt hus! tack snälla. Om du kollar i min vänsterspalt längs ner kan du gå in där på blogcrowd. Sök efter minema 3 spalt temletate. Det är lite roddigt och trixigt men hoppas du kan få till det! Det handlar om att grundmallen måste vara en 3-spalt.
Lycka till!!