Bygga Hus - köpt tomt - Husförsäljare

Har ni köpt tomt, vill ni bygga hus?

 

Sedan hösten 2018 är jag Husförsäljare för SKIDSTAHUS! Jag kommer huvudsakligen att sälja Villor i Stockholmsområdet och Mälardalen.


 Ni som följt denna blogg vet att vi byggde vårt egna drömhus för över 10 år sedan. Vi ritade huset själva och därtill alla val av kök, golv, blandare, foder, fönster, tak, planlösning, fönster.. ja allt. Att bygga hus är en fantastiskt resa, men det är oerhört mycket att tänka på, och att göra rätt val, som man ska leva med länge. 

Jag älskade allt med att bygga hus, att få vara med att påverka, och forma utifrån våra behov och drömmar. Tänk att jag nu har fått möjligheten att faktiskt sälja hus till er, som går i samma husdrömmar.

Med min erfarenhet som inredare har jag även en stor fördel då jag lätt kan visualisera slutresultatet, och förhoppningsvis hjälpa er som kund lättare.

Ser fram emot att personligen hjälpa er att skräddarsy ert hus. Vi har alla möjligheter som finns att skapa just ert drömhus, och ser fram emot att guida er, genom alla dessa val, byggnation, och inredning om ni sen vill. Med Skidstahus med sin mångåriga erfarenhet av byggnationer känner jag mig extra trygg att ni ska få ert drömhus. Skidstahus bygger alla typer av hus, modernt, sekelskifte, New England inspirerade, puts, träfasad osv. Vi bygger efter färdiga ritningar, alt efter katalog, eller att vi tar fram ett hus som passar just er.

Jag kommer fortfarande arbeta som inredare och driva mitt företag, Dreamhouse decorations.
 
Varmt välkomna att kontakta mig för ett möte!
Camilla Nylander

camilla@skidstahus.se
mob: 076-162 1096 – www.skidstahus.se
Kommentarer

Populära inlägg